Gabriela Firea, amenințări pe Facebook în cazul parcului Cișmigiu: cum le răspunde celor care o acuză de defrișări

Ciprian Ioana 03.09.2019, 16:36
Gabriela Firea, amenințări pe Facebook în cazul parcului Cișmigiu: cum le răspunde celor care o acuză de defrișări

Primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat amenințări pe Facebook la adresa celor care o acuză că pregătește defrișări în parcul Cișmigiu din București.

Primarul general al Capitalei se războiește pe Facebook cu cei care o critică. Edilul-șef a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost acuzată că pregătește defrișări în parcul Cișmigiu.

Mai exact, totul a pornit de la planul de restaurare a parcului bucureștean. Senatorul USR, Vlad Alexandrescu, a fost primul care a lansat critici și a spus că, de fapt, sub această titulatură se pot pregăti alte acțiuni în parcul Cișmigiu.

Reacția Gabrielei Firea a venit pe Facebook și a fost una plină de amenințări.

Gabriela Firea, amenințări pe Facebook: „Zvonuri, insinuări și intoxicări”

gabriela firea

Într-o postare pe Facebook, senatorul USR, Vlad Alexandrescu, a atras atenția că Primăria Capitalei ar pregăti defrișări în parcul Cișmigiu.

”Firea încearcă iar să distrugă Parcul Cişmigiu! Sub denumirea de ‘restaurare’, Primăria Bucureştiului vrea să taie zeci de arbori seculari, plantaţi încă dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial. Iar, pe locul lor, să construiască tot felul de gherete pe care să le ofere apropiaţilor partidului să-şi deschidă afaceri în mijlocul parcului”, a scris senatorul USR.

Edilul-șef al Capitalei a avut o reacție nervoasă și i-a amenințat pe cei care susțin astfel de lucruri că-i va da în judecată.

”Am inteles ca reprezentanti ai unor asociatii si partide doresc prin orice mijloace sa ‘salveze’ parcul Cismigiu de la reabilitare! Vazand ca nu au obtinut in mediul online efectele scontate, sustinand, eronat, ca Primaria Capitalei vrea sa defriseze copaci din parcul Cismigiu, incearca acum sa profite de sensibilitatea pentru probleme ecologice a unor personalitati culturale, de a caror imagine doresc sa se foloseasca pentru a derula o campanie calomnioasa impotriva mea si a Primariei Capitalei. RESPING FERM orice zvonuri, insinuari si intoxicari ale opiniei publice care fac referire la asa-zise defrisari ale unor arbori cu valoare istorica si consider ca este injositor pentru orice om politic sa se foloseasca de oameni de valoare pe care, inducandu-i in eroare, sa-i transforme in instrumente politice! Este ultima precizare publica pe care o fac. Cu cei care mai continua minciuna cu defrisarile si restaurantele, ma voi vedea direct la tribunal”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe