Gabriela Cristea trece prin momente delicate. Mărturisirea făcută de prezentatoarea TV

Iancu Andreea 18.09.2020, 19:45
Gabriela Cristea trece prin momente delicate. Mărturisirea făcută de prezentatoarea TV

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV se confruntă cu o situație delicată. Gabriela Cristea a dezvăluit care sunt stările pe care le experimentează în ultima vreme. Astfel, vedeta a făcut o mărturisire neașteptată despre momentele dificile prin care trece.

Gabriela Cristea, mărturisiri despre depresie

Cunoscută drept prezentatoarea emisiunii Like a Star de la Antena Stars, Gabi Cristea are o viață de invidiat. Vedeta formează o familie minunată alături de soțul său, Tavi Clonda și cele două fiice ale cuplului. Astfel, la cei 45 de ani, Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă. În ciuda acestor bucurii, vedeta a făcut o mărturisire neașteptată. Vedeta de la Antena Stars se confruntă cu o formă de depresie. Lipsa somnului și stările de anxietate îi dau bătăi de cap Gabrielei. Astfel, într-o postare pe contul său de Instagram, Gabi a dezvăluit ce tratament a aplicat pentru a combate aceste momente.

„Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa. Pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată. Nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!»Și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul.”, a dezvăluit Gabi Cristea pe InstaStory.

Cu siguranță izolarea și lipsa activității de la filmări i-au produs aceste stări Gabrielei, care a explicat în detaliu cu ce se confruntă. De asemenea, ea a cerut sfaturile prietenilor, dar și fanilor pentru a combate aceste situații dificile.

„În ultima vreme, mă resimt și, probabil că foarte mulți dintre noi, am făcut așa… ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Eu, de exemplu, mie nu-mi vine să mai ies din casă, nu știu cum sunteți voi. Bine, mi-am făcut și o oază de relaxare și de rai aici, la noi acasă. Și, probabil, și ăsta e motivul. (…). Mă simt bine, mă simt protejată la mine acasă. (…). Mi-e frică, de fapt, să ies din zona mea de confort. (…). Vă întreb pe voi cum ați rezolvat toate chestiile astea. Pentru că, până la urmă, avem nevoie să ne ajutăm unii pe ceilalți și să ne recunoaștem problemele pe care le avem. Eu recunosc că mă resimt după această perioadă și, nu știu, am început să am probleme din nou cu somnul. Dar nu atât de grave cum le aveam atunci. Nu am atacuri de panică, nu plâng, nu sunt depresivă ș.a.m.d. Doar că nu mă mai regăsesc așa cum mă regăseam înainte. Adică nu mai am același chef și energie și… (…). Mă gândeam să încep să fac sport”, a explicat vedeta.

Gabriela Cristea se confruntă cu stări de depresie
Gabriela Cristea se confruntă cu stări de depresie

Prezentatoarea TV s-a mai confruntat cu aceste stări și înainte

Chiar dacă de această dată contextul pandemiei a dus la apariția stărilor de depresie ale Gabrielei, ea s-a mai lovit de ele în trecut. Se pare că fobia de spitale și de operație a făcut-o pe vedetă să intre în depresie la prima sarcină. Soția lui Tavi Clonda a povestit prin tot ce a trecut înainte de a o aduce pe lume pe prima sa fiică. De asemenea, se pare că valeriana este cea care a ajutat-o și o ajută în această perioadă delicată.

„Efectiv, mi-era frică, mi-era frică, nu puteam să respir și aveam atacuri de panică groaznice. Mi-aduc aminte că, într-o seară, atunci când a fost apogeul, medicul meu era plecat din București. Și vorbeam la telefon cu doamna doctor și aș fi avut nevoie de ceva… Cum se manifesta? Hai să vă povestesc cum se manifesta.

Se manifesta în felul următor: nu puteam să stau întinsă, nu puteam să mă apropii de pat. Știu, o să vi se pară aberant ce spun acum. În momentul în care vedeam patul, mă apucau niște atacuri de panică. Pentru că mi se părea că în pat, eu nu puteam să respir. (…). După care, mă luau așa… niște chestii, niște gânduri, niște nebunii și plângeam foarte mult, plângeam fără motiv. Plus că nu puteam să dorm, nu puteam să mă odihnesc.

Și, mi-aduc aminte și acum, stăteam în Otopeni, nu ne mutasem încă aici, în casa noastră. Și, stăteam într-un complex, unde era o alee foarte lungă (…). Mă plimbam toată noaptea, pentru că aleea aia era luminată și – acum mă amuz de lucrurile care se întâmplau atunci – știam la ce oră se culcă vecinii și chiar mai mult, că era vară și deschideau geamurile și auzeam diverse chestii. Am reușit să trec peste momentele alea de atacuri de panică, am stat de vorbă foarte mult cu oameni care au trecut prin astfel de situații și, cumva, mi-am găsit eu în adâncul sufletului meu resursele prin care să trec mai departe. Plus că, am început atunci să iau valeriană. E singurul lucru pe care îl mai iau și acum din când în când, dacă mai am stări din astea de angoasă”, a povestit ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...