Gabriela Cristea, transformare incredibilă la 45 de ani. Cum a reușit vedeta Antena Stars să elimine 25 de kg

Diana Radu 30.06.2020, 13:06
Gabriela Cristea, transformare incredibilă la 45 de ani. Cum a reușit vedeta Antena Stars să elimine 25 de kg

Gabriela Cristea s-a transformat total la 45 de ani. Vedeta Antenei Star a reușit să slăbească 25 de kilograme cu o dietă minune, dar și cu ajutorul unei nutriționiste celebre. Acum, bruneta se simte mai bine ca niciodată.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme

Prezentatoarea TV a luat câteva kilograme bune în plus în timpul celei de-a doua sarcină, însă acum a revenit la silueta sa de odinioară. Pe perioada pandemiei Gabriela Cristea a avut grijă de silueta sa cu ajutorul medicului nutriționist Vera Daghie, care i-a recomandat o dietă personalizată. Astfel, bruneta a reușit în patru luni să slăbească 25 de kg cu o cură de slăbire și puțin sport.

„După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi. Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar…acesta este de fapt secretul”, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro!

gabriela cristea, 25 de kilograme dieta
Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme. Sursă foto: Wowbiz

Mai exact, Gabriela Cristea a dezvăluit că mănâcă cinci mese în fiecare zi, trei principale și două gustări între ele. De asemenea, vedeta consumă cel puțin doi litri de apă pe zi și spune că se simte extrem de bine.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut nunta anul trecut, după patru ani de la cununia civilă, iar nași le-au fost chiar Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Vedeta a reușit să-i dăruiască lui Tavi Clonda după grele încercări, două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, care a împlinit în martie un anișor. Gabriela mărturisește că ea și Tavi se ocupă împreună ca micuțele să aibă un program bine stabilit. Astfel, ea și soțul au timp și pentru ei.

Urmăriți Impact.ro și pe