Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Cu ce a greşit vedeta atât de grav

Ioana Bucur 10.04.2021, 23:02
Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Cu ce a greşit vedeta atât de grav

„Până când moartea îi va despărți” nu se aplică și în fața legii. Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Problemele se țin lanț de vedeta Antena Stars. Cu ce a greșit atât de grav bruneta.

Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro

Spera că era un capitol încheiat, dar problemele par să se țintă lanț de ea. Lovitură grea pentru Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Pare greu de crezut, dar totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț, care a murit acum doi ani. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost somată să cedeze o mașină, cumpărată pe firmă, sau să achite contravaloarea acesteia. Se pare că divorțul cu scandal al celor doi încă nu și-a jucat ultimul act, în ciuda faptului că afaceristul a murit în 2019.

Acum, Gabriela Cristea a fost chemată să predea cheile unui autoturism ce fusese înregistrat, la momentul achiziției, pe numele firmei lui Marcel Toader. Între timp, societatea a intrat în insolvență, așa că lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea. Prezentatoarea are de ales: fie renunță la autoturismul pe care îl folosește și acum, fie achită suma de 42.500 de euro, valoarea trecută pe factura mașinii care a fost cumpărată în urmă cu 12 ani. Ea trebuie să plătească și cheltuielile de judecată, scrie WOWbiz. Potrivit sursei, primul termen al procesului a fost la sfârșitul lunii martie, la care Cristea nu s-a prezentat și nu a depus întâmpinare. Judecătoria Sectorului 2 și-a declinat competența în favoarea Tribunalului București, având în vedere suma mare, de peste 40.000 de euro.

Prezentatoarea TV a mărturisit cu ce situație delicată se confruntă
Gabriela Cristea

„Gabriela și-a cam luat gândul de la bani”

Gabriela Cristea l-a acuzat pe Marcel Toader că a sustras, fără să îi spună, în jur de 400.000 de euro din contul personal, mutând banii în contul firmei sale. Vedeta adunase dovezile și le predase tribunalului, doar că nu a apucat niciodată să se bucure de victorie, afaceristul băgându-și firma în insolvență, ceea ce înseamna că  toate datoriile societății vor fi amânate chiar și câțiva ani.

„După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cont pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, declara  avocata Ionela Vasile în 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...