EXCLUSIV

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați de ce s-a întâmplat cu fiicele lor. ”Salvarea a venit după o oră”. Ce a urmat la spital (Exclusiv)

Nicu Stan 09.07.2021, 18:37

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați de ce s-a întâmplat cu fiicele lor. ”Salvarea a venit după o oră”. Ce a urmat la spital, vedeți în articolul de mai jos.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fetița cea mare. Ce a pățit Victoria

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt revoltați de ce s-a întâmplat cu fiicele lor. ”Salvarea a venit după o oră”. Ce a urmat la spital este incredibil.

Vedeta tv a ajuns cu fiica cea mare, Victoria, la spital, întrucât avea febră peste 39 de grade Celsius, după ce au așteptat mult timp salvarea acasă.

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetita cea mare
Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetita cea mare

Familia tocmai ce se întorsese de la mare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut problme după ce s-au întors din minivacanța de câteva zile, petrecută la malul mării Negre.

”Mai întâi, a avut febră, chiar înainte să plecăm la mare, cea mică, undeva la 38 de grade. Nu a intrat în apă, nici nu a vrut, iar acum este bine. Când ne-am întors acasă, a făcut febră și Victoria. Când am văzut că are în jur de 40, am chemat Salvarea, dar a venit abia peste o oră.

Victoria avea temperatură mare

Până atunci, am reușit noi să-i scădem temperatura, cu medicamente, comprese reci. Când Gabi a ajuns cu ea la spital, iar avea peste 39. I-au făcut analizele, din fericire e ceva viral, nu bacterial, nu i-au dat antibiotice. Are o faringo-laringită, iar cea mică o otită. Este prima oară când trecem prin așa ceva”, a declarat Tavi Clonda, potrivit playtech.ro.

Gabriela Cristea a rămas internată cu fetița

”Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie”, a declarat și Gabriela Cristea pe Insta Story, fără a aminti însă episodul cu salvarea.

De ce avea chef Victoria pe când se simțea rău

Tavi a mai mărturisit că micuța sa, chiar și bolnavă, avea chef să cânte.

”Îmi pare rău că nu apuc să le filmez, așa cum mi-aș dori. Deși bolnăvioară, Victoria cînta la chitară, așa răgușită cum era”, a mai spus Tavi Clonda.