Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, probleme în căsnicie? Bărbatul a recunoscut: „Acum pot să îi spun”

Badea Violeta, Ana Ionescu 17.09.2021, 10:17
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, probleme în căsnicie? Bărbatul a recunoscut: „Acum pot să îi spun”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2019 și au împreună două fetițe superbe. Cu toate acestea, ca în fiecare cuplu, mai există și neînțelegeri. Solistul a decis să nu mai ascundă nimic!

Tavi Clonda, adevărul despre căsnicia cu Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut în platoul emisiunii „Te vreau lângă mine”, difuzată la postul de televiziune Kanal D, iar relaţia lor a evoluat şi au ajuns la căsătorie. În prezent, cei doi formează o familie frumoasă, alături de cele două fetițe superbe pe care le au împreună, Victoria și Iris.

Deși se completează unul pe celălalt, Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au parte și de certuri, lucru pe care chiar cântărețul l-a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV. Îndrăgitul solist a recunoscut că nu este totul roz în căsnicia lui și a precizat că a fost supărat pe soția lui chiar înainte de a-și sărbători ziua de naștere.

Tavi Clonda a spus că a reușit să depășească acest moment și să o ierte pe Gabriela Cristea. Mai ales că aceasta i-a pregătit o surpriză inedită de ziua lui. Prezentatoarea TV l-a emoționat cu câteva imagini în care apăreau fetițele lor, iar solistul s-a topit  într-atât de mult încât a uitat de orice conflict pe care-l avea cu aleasa inimii lui.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite
Gabriela Cristea, Tavi Clonda si cele doua fetite

Tavi Clonda a dezvăluit secretul unei căsnicii perfecte

Tot cântărețul a vorbit și de căsnicia cu soția lui, Gabriela Cristea. Solistul a recunoscut că între ei au existat și certuri, dar au reușit să depășească toate problemele apărute în cuplu.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.

Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.”, spunea soțul prezentatoarei TV  în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...