Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare. Nimeni nu se aștepta la o schimbare radicală în viața de cuplu

Badea Violeta 07.03.2023, 17:57

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează, fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc de ani buni și au împreună două fetițe superbe, Victoria și Iris. De curând, cele două vedete au făcut un pas important în viața de cuplu și au ținut ca toți fanii lor să afle acest lucru. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, veste mare. Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu extrem de sudat. Cei doi au o familie frumoasă, fiind și părinții a două fetițe minunate, Victoria și Iris. Cele două vedete au realizat multe până acum, dar nu doresc să se oprească aici.

De curând, artistul a anunțat că el și soția sa au planuri serioase de viitor. Unul dintre acestea ar fi pe cale să se realizeze. Conform celor de la Cancan, Tavi Clonda și Gabriela Cristea ar fi acceptat provocarea de a participa la America Express.

Multă vreme, cei doi au fost contactați de către producătoarea Mona Segall pentru a participa la acest show, de fiecare dată însă, celebrul cuplu a spus pas ofertei, preferând să se concentreze pe creșterea micuțelor, Victoria și Iris. Acum, cele două copile au crescut, așa că Tavi Clonda și Gabriela Cristea pot accepta liniștiți propunerea.

Citește și Diagnosticul primit de Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru fetița lor. Au alergat repede cu ea la spital!

Gabriela Cristea si Tavi Clonda
Gabriela Cristea si Tavi Clonda

„Am ceva emoții…”

Cântărețul a spus, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus, că este nerăbdător să pornească în cea mai tare aventură, alături de partenera sa.

„De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem daca pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică, LIVE.

Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt.

Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii.

Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a declarat Tavi Clonda, potrivit Cancan.

Citește și Momentul ciudat din relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. A lăsat-o cu tortul în mână. „Eram cu fosta în mașină”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...