Gabriela Cristea, o nouă emisiune la TV. Când va începe

Iancu Andreea 11.06.2020, 14:34

Perioada dificilă a izolării, dar și cea a stării de alertă, a dat tuturor bătăi de cap. Astfel, și vedetele se întreabă când își vor relua activitatea în mod normal. Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a povestit într-un interviu pentru click.ro, când o vom revedea pe micile ecrane.

Gabriela Cristea, mămica și soția perfectă

O vedem cum radiază în ultima vreme. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, se bucură de o viață de familie minunată. Gabriela își iubește la nebunie soțul, pe Tavi Clonda, dar și pe micuțele lor. Cei doi au două fetițe superbe, cu ochi albaștrii. Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena le ocupă celor doi soți tot timpul. Gabriela mărturisește că ea și Tavi se ocupă împreună ca micuțele să aibă un program bine stabilit. Astfel, ea și soțul au timp și pentru ei.

Cum viața de familie îi ocupă tot timpul, fanii prezentatoarei se întreabă când va reveni într-un format TV.

Micuțele cuplului le ocupă tot timpul
Micuțele cuplului le ocupă tot timpul

Când se anunță o revenire pe micile ecrane

Perioada izolării și lipsa activității artistice le-a îngreunat celor doi viața. Bugetul familiei a fost evident afectat, de vreme ce Tavi este cântăreț, dar nici emisiunile TV nu au mai fost filmate. Gabriela mărturisește că se afla în discuție pentru un nou proiect, care însă a fost oprit din pricina pandemiei.

Da, am avut o gaură în buget, pentru că și Tavi este cântăreț și nu a putut deloc să meargă la concerte în perioada asta, toate proiectele de televiziune s-au sistat. Chiar înainte de începerea pandemiei discutam pentru un nou proiect și totul s-a stopat, evident, așteptăm să vedem ce se întâmplă, oricum din septembrie sunt sigură că voi face ceva.

Gabi Cristea mărturisește că fanii își vor revedea cu siguranță prezentatoarea preferată începând cu luna septembrie. Cu toate acestea, vedeta păstrează informațiile despre proiect drept surpriză.

Nu pot să spun în acest moment ce, pentru că nu știu încă nimic concret, dar sunt sigură că din septembrie toată lumea își dorește – dacă se poate și mai repede cu atât mai bine –  dar ca să fiu realistă, cred că din septembrie voi porni cu un proiect frumos și important în TV.