Gabriela Cristea, noi probleme de sănătate. Prezentatoarea şi-a speriat fanii de pe Instagram cu aceste imagini

Iancu Andreea 13.07.2021, 15:51
Gabriela Cristea, noi probleme de sănătate. Prezentatoarea şi-a speriat fanii de pe Instagram cu aceste imagini

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, fiind gazda emisiunii „Mireasa: Urzeala Soacrelor”, la Antena Stars. Vedeta este însă extrem de activă și în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Totuși, printre veștile bune pe care Gabriela Cristea le dezvăluie urmăritorilor săi, aceasta a recunoscut și faptul că se confruntă cu noi probleme de sănătate, spre uimirea fanilor. Soția lui Tavi Clonda trece printr-o perioadă dificilă.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Prezentatoarea de la Antena Stars se bucura în urmă cu câteva luni de revenirea pe micile ecrane, soția lui Tavi Clonda fiind încântată de faptul că este gazda emisiunii „Mireasa: Urzeala Soacrelor”. După o perioadă dificilă, pe parcursul anului trecut Gabriela Cristea fiind acasă alături de familie și departe de proiectele sale din televiziune, vedeta a revenit pe micile ecrane. Din păcate, celebra prezentatoare nu a fost scutită de situații neașteptate. Gabriela Cristea se confruntă recent cu probleme de sănătate, despre care a decis să vorbească în fața fanilor săi.

Vedeta de la Antena Stars a mărturisit într-o postare pe contul său de socializare că trece prin momente dificile, după ce s-a ales cu o răgușeală. Gabriela a fost nevoită să facă aerosoli pentru a putea combate problema de sănătate. Deși fanii prezentatoarei s-au speriat atunci când au văzut imaginile cu Gabriela Cristea purtând masca pentru aerosoli, vedeta a ținut să îi liniștească, explicând că lucrurile nu sunt deloc grave.

Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți, că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem” cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună, a spus Gabriela Cristea, recent, pe Instagram.

Noile probleme de sănătate cu care se confruntă Gabriela Cristea
Prezentatoarea, nevoită să facă tratament cu aerosoli

Emoții cumplite pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a soților

Nici micuțele cuplului format de Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au scăpat fără probleme de sănătate. Fiica cea mare a soților, Victoria, le-a dat emoții uriașe părinților săi, după ce Tavi s-a văzut nevoit să cheme Salvarea pentru micuță. În urmă cu doar câteva zile, fiica celor doi a făcut febră mare, iar tatăl său s-a speriat cumplit și a decis să apeleze la ajutor de urgență. Micuța a fost transportată la spital și i s-a oferit tratament, diagnosticul pus de medici fiind cel de laringită virală. În plus, nici mezina nu a scăpat fără să fie afectată de problema respiratorie, Iris aflându-se și ea sub tratament.

Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39,9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea… spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei, a dezvăluit Tavi Clonda, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...