Gabriela Cristea, mesaj cu subînțeles, pe conturile de socializare. Ce a scris vedeta Antena Stars

Diana Radu 14.06.2020, 09:10
Gabriela Cristea, mesaj cu subînțeles, pe conturile de socializare. Ce a scris vedeta Antena Stars

Prezentatoarea emisiunii „Like a Star”, de pe Antena Stars, Gabriela Cristea ține în permanență legătura cu fanii săi pe reșelele de socializare. Aseară, vedeta le-a transmis acestora un mesaj cu subînțeles pe Instagram. Iată ce au înțeles fanii!

Ce mesaj cu subînțeles a postat Gabriela Cristea pe Instagram

Soția lui Tavi Clonda le-a urat fanilor „noapte (ne)liniștită”, dând de înțeles că ea va petrece o noapte romantică alături de soțul său. Alături de mesaj, Gabriela Cristea a postat și o fotografie cu ea în patul matrimonial foarte senzuală acoperită cu un cearceaf și complet naturală. Fotografia a adunat peste 2.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor.

„Dulce și frumoasă”, „Tu cam câte nopți (ne)liniștite ai pe săptămână?”, „Ești foarte foarte frumoasă îmi place foarte foarte  mult poza asta cu tine, arăți foarte bine îmi place”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lăsate la postarea făcută de Gabriela Cristea.

gabriela cristea, mesaj subinteles, instagram
Ce mesaj cu subînțeles a postat Gabriela Cristea pe Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut nunta anul trecut, după patru ani de la cununia civilă, iar nași le-au fost chiar Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Vedeta a reușit să-i dăruiască lui Tavi Clonda după grele încercări, două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, care a împlinit în martie un anișor. Gabriela mărturisește că ea și Tavi se ocupă împreună ca micuțele să aibă un program bine stabilit. Astfel, ea și soțul au timp și pentru ei.

Ce dietă ține Gabriela Cristea

În vârstă de 45 de ani, Gabriela Cristea vrea să-și recapete din nou silueta de invidiat de dinainte de cea de-a doua sarcină. Vedeta vrea ca până în toamnă să topească 50 de kilograme. În acest sens, bruneta urmează o dietă strictă și face sport zilnic. Gabriela Cristea spune că mănâncă în jur de 1.200 de calorii pe zi pe care le împarte în cinci mese regulate, dintre care două sunt gustări. În felul ăsta, nici nu suferă de foame și nici nu poate să spună că are un aport caloric prea mic, astfel încât să se simtă fără energie de-a lungul zilei.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, a declarat Gabriela Cristea.

Urmăriți Impact.ro și pe