Gabriela Cristea, într-o stare de ebrietate avansată la TV? Cine lansează acuzațiile extrem de grave

Andrei Simion, Ana Anitoiu 31.05.2023, 11:29

Acuzații extrem de grave la adresa Gabrielei Cristea! Se pare că vedeta TV s-ar fi prezentat la emisiune în stare de ebrietate. Cine aruncă bomba în showbiz? Nimeni nu se aștepta la asta.

Acuzații dure pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, iar în urmă cu o zi, vedeta a început filmările pentru un nou proiect – „Te iubesc de nu te vezi”. După terminarea filmărilor însă, potrivit dezvăluirilor făcute de Viperele Vesele, aceasta s-ar fi prezentat în stare de ebrietate!

Contul de instagram Viperele Vesele, care dă în vileag informații bombă din interiorul tuturor trusturilor media, susține că emisiunea moderată de Gabriela Cristea nu a început deloc bine, deoarece aceasta ar fi intrat în emisie în stare de ebrietate!

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor”, acuză sursa mai sus menționată.

Greseala pe care o face Gabriela Cristea in timpul emisiunii

„Lipsă de respect”

În continuare, Viperele Vesele mai spun că „lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”.

Aceeași sursă citată subliniază că, „deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație”, făcând referire tot la Gabriela Cristea.

Urmăriți Impact.ro și pe