Gabriela Cristea, imagine ruşinoasă. Fanii nu au iertat-o: “Arăţi ca ultima babă”

Iancu Andreea 07.06.2021, 17:10

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, aceasta fiind recent implicată în proiectul „Mireasa – Urzeala soacrelor”, difuzat pe Antena Stars. Pe de altă parte, atunci când nu filmează pentru emisiune, frumoasa brunetă își împărtășește o parte dintre activități cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Recent, Gabriela Cristea a reușit să stârnească reacții din partea urmăritorilor săi, care au considerat rușinoasă o imagine postată din platoul emisiunii.

Imagine rușinoasă cu Gabriela Cristea la „Mireasă”. Ce spun fanii despre apariția prezentatoarei

Bucuroasă că a revenit în fața camerelor de filmare, după ce pandemia a obligat-o să ia o pauză de la proiectele sale din televiziune, Gabriela Cristea împărtășește cu fanii săi experiențele zilnice, fiind destul de activă în mediul online. Prezentatoarea mai face însă gafe, pe care fanii săi le taxează imediat. Recent, Gabriela Cristea a postat o imagine considerată de audiența sa drept rușinoasă. Prezentatoarea de la „Mireasa” i-a uimit pe toți cu modul în care a apărut la filmări.

Cei mai aspri critici, fanii prezentatoarei au remarcat că vedeta nu era vopsită, imaginea postată pe rețelele de socializare dezvăluindu-i Gabrielei rădăcinile nevopsite și firele albe de păr. În plus, unul dintre urmăritorii de pe Instagram a menționat faptul că vedeta se încadrează în rândul persoanelor pe care Oana Zăvoranu le critică adesea, precizând că Gabriela ar trebui să se vopsească cât mai curând.

Și cu părul alb… Mai vopsește și tu rădăcinile alea, că arăți ca ultima babă! Bine îți face Oana Zăvoranu

Să te vopsești, că se vede urât

Mai vopsește-te la păr, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale urmăritorilor.

Cu ce imagine rușinoasă și-a uimit Gabriela Cristea fanii
Imaginea care a atras critici din partea urmăritorilor

Prezentatoarea a primit totuși aprecieri din partea fanilor săi

De cealaltă parte, fanii care o apreciază pe Gabriela Cristea pentru personalitatea sa frumoasă și pentru realizările sale, dar mai puțin pentru modul în care arată, au ales să îi transmită gândurile lor bune. Aceștia au lăsat mesaje de apreciere, în care o laudă pe vedetă pentru frumusețea ei.

Ești o persoană minunată

Foarte frumos îți stă așa, naturală! Să fii mândră că ești frumoasă! Soțul tău e norocos să aibă așa femeie lângă el!

Ești adorabilă, stimată doamnă!

Foarte bine arăți, Gabriela. Părul lung te întinerește, au remarcat fanii Gabrielei.

Oana Zăvoranu îi ataca dur pe Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Războiul Queridei cu vedetele și influencerii din România nu i-a ratat pe soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Oana Zăvoranu a numit-o pe Gabriela „Hipo Mocangeală”, având comentarii dure și la adresa soțului vedetei. Aceasta consideră că prezentatoarea de la Antena Stars se numără printre acele celebrități din showbiz-ul românesc care primesc produse gratis, pentru a le face reclamă pe rețelele de socializare, fapt care nu este deloc apreciat de Zăvoranu.

Hipo Mocangela… pe pled. Ea nu o fi auzit de no bâzz? Vezi că au din abundență Regina Regească și Cătă Barosanu. Apar căpușele așa… Chiar dacă Tăviță stropește… Și ea vrea să își protejeze familia, mă, a spus recent Oana Zăvoranu despre Gabriela Cristea, în emisiunea sa de pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...