Gabriela Cristea are covid-19. Ce se întâmplă acum cu emisiunea pe care o prezintă

Iancu Andreea, Anca Lupescu 14.10.2021, 14:57
Gabriela Cristea are covid-19. Ce se întâmplă acum cu emisiunea pe care o prezintă

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa, capriciile iubirii”, Gabriela Cristea a fost diagnosticată cu covid-19, astfel că valul patru al pandemiei nu a ocolit-o pe vedetă. Aceasta nu va mai putea fi prezentă la cârma show-ului de televiziune pe care îl moderează, astfel că vor exista unele modificări în program. Totuși, dincolo de viitorul emisiunii, fanii vedetei se întreabă care este starea de sănătate a prezentatoarei.

Gabriela Cristea, pozitivă pentru covid-19. Cum se simte vedeta

Telespectatorii care îndrăgesc show-urile matrimoniale sunt familiarizați cu numele Gabrielei Cristea, care a acumulat o experiență notabilă în acest sens. Vedeta a prezentat de-a lungul anilor show-uri precum “Mireasă pentru fiul meu” și “Te vreau lângă mine”. De curând, aceasta a devenit gazda emisiunii “Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Din păcate, planurile sale au fost date peste cap de diagnosticul recent, după ce Gabriela Cristea a aflat că are covid-19.

Cu toate că fanii săi se tem pentru sănătatea vedetei, se pare că prezentatoarea trece printr-o formă ușoară a bolii, astfel că nu are nevoie de spitalizare. Moderatoarea de la Antena Stars își ia tratamentul indicat de către medicul specialist în confortul casei sale și speră să revină sănătoasă după cele două săptămâni de izolare. Totodată, vedeta are schema completă cu vaccinul Pfizer și chiar mărturisea că a încercat să se țină cât mai departe de îmbolnăvire.

Prezentatoarea este extrem de responsabilă în contextul pandemiei

Gabriela Cristea povestea la un moment dat că se străduiește să se protejeze cât mai bine posibil. De aceea, atunci când ea și soțul său Tavi Clonda au ales să organizeze o petrecere în cinstea zilei de naștere a uneia dintre fiicele lor, cei doi părinți și-au luat toate măsurile posibile. Astfel, distracția s-a ținut în grădina casei, alegând să aibă un număr limitat de invitați. De asemenea, prezentatoarea s-a asigurat că toți cei care urmează să ia parte la petrecere nu prezintă simptome înainte de eveniment. Gabriela Cristea a trimis mesaje către toți părinții pentru a-i ruga să analizeze starea de sănătate a participanților și să rămână acasă dacă sunt semne de boală. În plus, toți părinții micuților prezenți la petrecere erau vaccinați.

Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe