Gabriela Cristea a rememorat cu groază momentele în care era agresată de Marcel Toader. „Nu vrei să știi cum reacționez”

Anca Manolica 09.01.2023, 08:23
Gabriela Cristea a rememorat cu groază momentele în care era agresată de Marcel Toader. „Nu vrei să știi cum reacționez”

Căsnicia cu Marcel Toader a lăsat răni adânci în sufletul Gabrielei Cristea! A fost un mariaj care s-a încheiat cu unul cele mai urâte divorțuri din showbiz-ul românesc. Cu toate că prezentatoarea TV a ales să păstreze tăcerea în ceea ce privește adevăratele motive ale despărțirii, ea a făcut unele dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars. Mărturisiri dureroase despre momentele în care a fost agresată.

Gabriela Cristea, dezvăluiri din dedesubturile mariajului cu Marcel Toader

Aproximativ cinci ani a durat căsnicia Gabrielei Cristea cu Marcel Toader. La capătul acestora, cei doi au decis să pună punct relației, dar separarea nu a fost una deloc ușoară. Au curs acuzații grave din ambele părți, totul, în public. Cu toate astea, prezentatoarea TV nu a oferit foarte multe detalii legate de motivul real al despărțirii.

În cele din urmă, însă, divorțul a fost finalizat, iar fiecare a luat-o pe un drum separat. Ea s-a căsătorit cu Tavi Clonda, actualul partener, iar afaceristul a avut o relație cu Maria Constantin. Acesta a decedat, însă, în august 2019, în urma unui stop cardiac.

Gabriela Cristea și Marcel Toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader

„Un bărbat abuzator”

După ce a divorțat de fostul partener, vedeta Antena Stars a decis să păstreze discreția și să nu ofere prea multe detalii despre ceea ce s-a petrecut în anii de mariaj cu Marcel Toader. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii pe care o moderează, „Mireasa – capriciile iubirii”, aceasta a ales să îi vorbească deschis unei concurente despre coșmarul prin care a trecut.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez.”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum s-a despărțit, de fapt, Gabriela Cristea de Marcel Toader. „Am avut caracter de fier”

Din fericire, după anii de suferință dusă în tăcere, viața i l-a scos în cale pe Tavi Clonda, bărbatul alături de care a construit o familie superbă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...