Gabriela Cristea a fost concediată printr-un simplu SMS. Momentul care o va urmări toată viața pe vedetă

Corina Oprea 05.06.2023, 13:11

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Are o carieră de invidiat, este de ani buni în industrie și totul merge perfect. Se pare, însă, că a mai avut parte și de experiențe neplăcute de-a lungul carierei sale și una dintre ele a fost concedierea printr-un SMS, gest care a șocat-o pe vedetă.

Gabriela Cristea, despre coșmarul carierei sale

Gabriela Cristea se numără printre cei mai importanți oameni de televiziune. Are o carieră extrem de apreciată și a reușit să își facă un nume important în industrie de-a lungul timpului. Este apreciată și a fost la cârma celor mai de succes emisiuni ale momentului, dar se pare că a avut parte și de dezamăgiri de-a lungul anilor.

În prezent, lucrează pentru Intact Media Group, fiind prezentatoarea emisiunii Mireasa, dar timp de 11 ani și-a desfășurat activitatea la Kanal D. Plecarea ei de la acest post a fost un șoc pentru toată lumea și se pare că i-a lăsat și ei un gust amar, cel puțin experiența din final.

În anul 2011, prezentatoarea a fost concediată de către producătorii de la Mireasa pentru fiul meu. Ruptura nu a fost una normală, ci a șocat-o extrem de tare pe celebra vedetă. Mai exact, a primit doar un mesaj prin care a fost înștiințată că nu mai are loc de muncă.

Cum s-a întors Gabriela la Kanal D

Doar un an mai târziu, Gabriela Cristea a fost din nou contactat-o de echipa Kanal D. Cele două părți au reușit să ajungă la sentimente mai bune și au reluat colaborarea. Vedeta a revenit la celebrul proiect Te vreau lângă mine, care fusese înainte prezentat de către Viorica de la Clejani și Niculina Stoican.

Lucrurile au mers bine până în 2018, dar atunci a avut loc ruptura definitivă, care a trimis-o la Antena Stars. Proiectul cu care a început aici a fost Te iubesc de nu te vezi, pe care l-a reluat și acum, în 2023. Este încântată și prima ediție i-a adus mari emoții.

„Am început dragilor. Se fac ultimele retuşuri, pentru că, în curând, o să dăm rec. E toată lumea pregătită. Toţi sunt prezenţi la datorie. E o zi importantă. La prima emisie întotdeauna există mici probleme care se remediază încet-încet (…). Operatorii sunt pregătiţi, macaraua e pregătită şi oamenii sunt pregătiţi. Nu vă arăt mai mult. Eu sunt pregătită de când mă ştiu, la mine e simplu.

Prima zi s-a terminat. E greu la prima ediţie, întotdeauna sunt lucruri de reglat şi întotdeauna mai sunt lucruri de lămurit, dar, oricum, o să vedeţi din vară, care sunt noutăţile pe care le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. Da, e un proiect nou şi totuşi vechi, şi sper să vă placă.”, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe