Gabriel Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, prădat de hoți. Ce sumă impresionantă i-a dispărut

Andrei Cezar 19.06.2020, 13:32

Fiul senatorului PSD Niculae Badalău a fost jefuit. Casa lui Gabriel Bădălău, din localitatea Bolintin Vale, a fost spartă, iar hoții au furat mai multe bunuri de o valoare considerabilă și o sumă impresionantă de bani.

Gabriel Bădălău, prădat de hoți

Spargerea a fost dată în noaptea de joi spre vineri. Fiul senatorului Niculae Bădălău a sunat la poliție pentru a anunța furtul în momentu în care și-a dat seama că a fost călcat de hoți.

Din casa acestuia indivizii au reușit să sustragă câteva ceasuri scumpe, a căror valoare se ridică la aproximativ 50.000 de euro, dar și suma de 30.000 de euro, scrie site-ul Stirileprotv.ro, care citează News.ro

Oamenii legii, sosiți la fața locului, au demarat procedurile pentru ridicarea probelor, printre care și amprentele digitale.

Până în acest moment, nu se cunoaște exact cine au fost indivizii care au reușit să spargă locuința lui Gabriel Bădălău. Nu este exclus, însă, ca aceștia să fi acționat la pont, dat fiind suma impresionantă de bani și bunurile de valoare pe care le-au sustras.

Gabriel Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, prădat de hoți. Ce sumă impresionantă i-a dispărut
Gabriel Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, prădat de hoți. Ce sumă impresionantă i-a dispărut

Niculae Bădălău, călcat și el de hoți

În luna noiembrie, 2018, senatorul PSD Niculae Bădălău a fost și el victima unui jaf. Casa acestuia se află la doar câteva sute de metri de cea a fiului său, în localitatea giurgiuveană Bolintin Vale. Hoții au intrat în casă noapte, când parlamentarul și familia lui dormeau.

Totuși, Niculae Bădălău le-a dat și o mână de ajutor hoților, fără să vrea. El decuplase sistemele de alarmă care îi protejau casa.

Indivizii au furat mai multe bijuterii, bani, dar și un pistol.

”Soția mea și fiica sunt efectiv traumatizate. Le e teamă. Dormeam la etaj și cineva a stat 20 de minute la parter, în casă, cu noi acolo. Se putea întâmpla orice.  Ușa nu a fost spartă, a fost descuiată cu cheie. Culmea, aveam o cheie pe interior. În acest moment, fiica mea nu dorame singură la 20 și ceva de ani.”, declara la câteva zile de la incident Niculae Bădălău.

Între timp, hoții au fost identificați de polițiști.

 

Urmăriți Impact.ro și pe