Gabi Firea l-a înşelat pe Florentin Pandele? Fostul primar al Bucureştiului a spus tot despre presupusa aventură cu Tăriceanu

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 23.06.2021, 19:24

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, și Florentin Pandele formează un cuplu sudat de mai bine de un deceniu, însă de-a lungul timpului au existat zvonuri conform cărora Gabi Firea l-a înșelat pe soțul său. Despre actuala senatoare s-a spus că ar fi avut o aventură cu politicianul Călin Popescu Tăriceanu, celebru pentru numărul mariajelor din viața sa amoroasă. După ce gurile rele au aruncat cu vorbe dure asupra fostului edil al Capitalei, Gabriela Firea a decis să spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit adevărul cu privire la căsnicia cu actualul soț. În plus, politicianul a menționat și câteva detalii despre fostul mariaj, cu Răsvan Firea.

Gabi Firea l-a înșelat pe Florentin Pandele? Ce a spus fostul edil al Capitalei despre presupusa aventură cu Tăriceanu

Pe parcursul vieții sale politice, Gabi Firea s-a lovit de multe acuzații, printre care și faptul că l-a înșelat pe Florentin Pandele, actualul său soț. Fosta prezentatoare TV a devenit politician în urmă cu mai mulți ani și de atunci a bifat mai multe funcții importante, printre care și cea de primar al Bucureștiului. Recent devenită senatoare, după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan, Firea a fost invitată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, „40 de întrebări”, la Kanal D, unde a răspuns mai multor întrebări incomode.

Pentru că de-a lungul timpului Gabriela Firea a fost acuzată că ar fi trecut prin patul unor politicieni precum Mugur Isărescu, Victor Hrebenciuc, Radu Vasile sau Călin Popescu Tăriceanu, politicianul a fost întrebat dacă vreunul dintre scenarii este adevărat. Acuzațiile care o leagă pe Firea de Tăriceanu ar fi apărut în urmă cu 11 ani, când Cristian Boureanu, pe atunci invitat în emisiunea moderată de Gabriela Firea la Antena 3, a acuzat-o pe aceasta de relații intime cu Tăriceanu.

Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată, a răspuns Firea.

L-a înșelat sau nu Gabi Firea pe Florentin Pandele?
Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din anul 2010

Ce s-a întâmplat cu mariajul cu Răsvan Firea. Gabriela a fost acuzată că i-ar fi stricat casa fostului soț

Răsvan Firea și Gabriela s-au cunoscut în 1993, însă până la acea vreme bărbatul mai fusese căsătorit de trei ori. Pentru că lucrurile s-au întâmplat la fel de rapid precum și în cazul mariajului cu Pandele, gurile rele s-au grăbit să o acuze pe Gabriela Firea că i-ar fi stricat casa fostului său partener. Cei doi l-au avut la doar doi ani distanță, în 1995, pe Tudor, fiul de 26 de ani al senatoarei. Din păcate, soarta a decis ca Gabriela să devină văduvă după 18 ani de căsnicie, în ianuarie 2010 Răsvan Firea decedând în urma unui atac cerebral. De atunci, politicianul s-a recăsătorit cu prietenul fostului soț, Florentin Pandele.

Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată ca i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r fiului vitreg și mamei sale), a spus vicepreședintele PSD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...