Gabi Bădălău îi datorează mii de euro Claudiei Pătrăşcanu. Ce a putut face cu banii ei de pe concerte

Stan Filon 21.01.2021, 15:59
Gabi Bădălău îi datorează mii de euro Claudiei Pătrăşcanu. Ce a putut face cu banii ei de pe concerte

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, este departe de a se fi încheiat. Aflați în divorț, cei doi nu își dispută doar custodia celor doi copii. Artista a făcut dezvăluiri senzaționale în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, în care a spus câți bani îi datorează Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu spune că soțul ei îi datorează mii de euro

Cântăreața Claudia Pătrășcanu spune că are de luat mulți bani de la soțul ei. Nu vrea nimic în plus, decât ceea ce i se cuvine. Vedeta a lansat acuzații grave la adresa fostului său soț, dar și la adresa mamei lui. Artista spune că soacra ei îi lua toții banii pe care ea îi câștiga la concerte! Mai mult, vrea și banii de la botezul copiilor.

„Eu îmi vreau doar banii mei, din munca mea. Am muncit în firmele acestei familii şi nu am fost plătită. Banii din chiria garsonierei, am luat-o prin  credit, Gabi mi-i lua. Vreau banii de la mot, de la botez. Din banii de la petrecerile copiilor noştri şi-a luat un excavator. Când veneam de la concerte, mama lui îmi lua banii pentru a nu fi pe picioarele mele şi să depind de ei.

Claudia Patrascanu spune ca sotul ei ii datoreaza mii de euro
Claudia Patrascanu spune ca sotul ei ii datoreaza mii de euro

”Banii mei nu sunt, îi lua soacra mea”

În 2019 am avut agenda plină de contracte. Banii mei nu sunt, îi lua soacra mea. Am fost un om bun, prost de bun. Unde sunt banii mei acum? În gențile și pantofii ei, acolo sunt”, a acuzat Claudia Pătrășcanu.

Vedeta a dezvăluit și care ar fi fost înțelegerea cu soțul său, pentru un divorț pe cale amiabilă. Acesta se pare însă că s-a răzgândit! Vedeta spune că de vină ar fi amanta acestuia, probabil Bianca Drăgușanu.

”A fost vorba de o pensie alimentară de 3.000 de euro, până la 21 de ani, pentru ambii copii. A fost vorba să mă lase în casă, cea trecută pe numele copiilor. Și mai trebuia să îmi dea o mașină, asta am cerut. După o zi de mediere, contractul a fost prezentat amantei sale. Eu am vrut o relație bună cu el pentru copiii mei, atât.

Gabi Bădălău mi-a cerut 50.000 de euro și dormitorul copiilor. Adică un lemn, mobila. Mi se pare jignitor, nu îl înțeleg. A cerut mai multe. Nu înțeleg ce vrea și ce urmărește. Unde e liniștea copiilor?”, a spus Claudia Pătrăşcanu, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...