Fundașul central de la Dinamo, Florin Bejan, anunță plecări masive. Care este motivul

Horia Stoian, Ionuț Vieru 25.05.2021, 11:39
Fundașul central de la Dinamo, Florin Bejan, anunță plecări masive. Care este motivul

Urmare a expirării înțelegerii cu formația din „Ștefan cel Mare”, fundașul central de 30 de ani, Florin Bejan, a rămas liber de contract după terminarea acestui sezon din Liga 1.

Potrivit spuselor sale, sportivul se bucură de o serie de oferte venite din partea mai multor cluburi, însă cu toate acestea, fotbalistul nu exclude varianta de a rămâne la Dinamo, nefiind dispus să renunțe la bani.

„Sunt în discuții cu mai multe echipe și vedem ce va fi. Și cu Dinamo, am mai avut ceva discuții cu cei din DDB, dar deocamdată nimic concret. Nu pot să îți spun, pentru că sunt doar vorbe, nimic mai mult”.

Diminuarea salariilor = plecări în masă

Fundașul dinamovist a afirmat recent faptul că în eventualitatea cazului în care se va propune diminuarea salariilor, ceilalți jucători cu experiență din echipa lui Dusan Uhrin vor alege să părăsească formația din „Ștefan cel Mare”.

Conform acestuia, în momentul de față fundașul și-a exprimat dorința cu privire la salariu, afirmând faptul că își dorește peste 5.000 de euro pentru a continua să joace la echipa dinamovistă.

Cu toate acestea, Florin Bejan a primit o lovitură dură în momentul în care a aflat din mass-media faptul că Dinamo are un plafon de maxim 5.000 de euro, motiv pentru care fotbalistul este de părere că va fi extraordinar de greu pentru club să își păstreze jucătorii în aceste condiții.

„Eu acum am aflat din presă că Dinamo are un plafon salarial de 5.000 de euro și cred că ar fi foarte greu să țină jucătorii cu experiență care sunt la echipă, precum Anton, Nemec sau Fabbrini. Va fi foarte greu să îi mai țină dacă ei au acest buget fix, pentru că sunt destui jucători care au salariu peste această sumă”.

Nu și-a primit salariul din decembrie

Fundașul dinamovist a recunoscut faptul că un astfel de salariu ar fi greu de acceptat, însă este de părere că anumite soluții pot fi identificate pentru a menține jucătorii în echipa câinilor roșii.

„Sincer, eu nu cred că aș accepta un astfel de salariu. Dar poate nu o să fie chiar așa cum se vehiculează, deci se pot găsi soluții să țină jucătorii. Dacă pleacă doi-trei jucători nu e o problemă, dar dacă vor pleca zece jucători va fi foarte greu. Eu zic că va fi foarte dificil să creezi ceva sau să te bați pentru play-off”, a spus Florin Bejan, potrivit Fanatik.

Mai mult decât atât, se pare că fundașul nu și-ar fi primit salariul din decembrie 2020, motiv pentru care va depune un memoriu pentru a își putea recupera banii de la Dinamo.

„Doar câțiva jucători au fost plătiți pe luna martie, nu toți. Eu nu am mai luat salariul din decembrie. Doar în ultimul timp am mai luat niște prime, începând cu meciurile cu Iași și Voluntari. Cred că mai sunt patru-cinci jucători în situația mea. Cred că în perioada următoare îmi voi depune memoriu. Cel mai probabil vor face același lucru și colegii mei.

Urmăriți Impact.ro și pe