Fuego, mărturisiri emoționante despre mama lui. Imaginea care a topit inimile fanilor. Foto

Diana Radu 17.12.2019, 14:16
Fuego, mărturisiri emoționante despre mama lui. Imaginea care a topit inimile fanilor. Foto

Fuego, celebrul cântăreț care a rămas în memoria fanilor cu piesa ”Împodobește mamă bradul”, a postat recent o poză cu cea care i-a dat viață, pe contul său de Facebook. De asemenea, alături de fotografie, Fuego i-a făcut și o declarație de dragoste mamei sale și a ținut să sublinieze că ”nu e cea care îmbodobește bradul”, ci este mult mai mult de atât.

Fuego: ”Mama mea nu e cea care împodopeşte bradul”

Eugenia, mama lui Fuego își sărbotărește astăzi, 17 decembrie ziua de naștere, iar cu acest prilej artistul a postat un mesaj emoționant pe Facebook prin care-i mulțumește acesteia pentru tot ce a făcut pentru el. Relația dintre Furgo și mama lui este una foarte puternică și specială. Cei doi se înțeleg din priviri și sunt foarte bucuroși că se au unul pe celelalt. Iată cum arată imaginea cu Fuego și mama lui care a topit inimile fanilor.

Fuego, mama lui Fuego
Fuego și mama lui într-o fotografie inedită

”Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. (…).Te iubesc, mamă!”, a scris Fuego pe Facebook.

Imaginea cu Fuego și mama sa a adunat mii de la like-uri și a stârnit o mulțime de reacții din parte fanilor care s-au bucurat să-i vadă pe cei doi împreună. De asemenea, mulți dintre ei au fost impresionați și de cuvintele frumoase, de recunoștința și de iubirea lui Fuego pentru mama sa. Deși, mulți se sfiesc să-și declare public iubirea față de părinți, Fuego nu a ezitat în niciun moment să-i spună public mamei sale cât înseamnă pentru el, de aceea Eugenia este prezentă și în câteva piese compuse de Fuego.

Paul Ciprian Surugiu sau Fuego, așa cum este el cunoscut de toată lumea a urcat pe scenă la o vârstă fragedă, iar primii bani din pasiunea sa i-a câștigat la numai 13 ani. Cu toate că la debutul său în lumea artistică nu se bucura de atâta popularitate, artistul a declarat că el cântă și va cânta mereu din pasiune, pentru că iubește cântecul și publicul.

Urmăriți Impact.ro și pe