„FRF l-a ales deja pe Mutu”. Declarația care aruncă în aer negocierile cu Ladislau Boloni

Andrei Cezar 12.01.2022, 12:57
„FRF l-a ales deja pe Mutu”. Declarația care aruncă în aer negocierile cu Ladislau Boloni

Varianta Adrian Mutu la echipa națională revine în prim-plan, după ce negocierile oficialilor FRF cu Ladislau Boloni au intrat în impas. Tot mai multe voci din fotbalul românesc susțin că „Briliantul” ar fi fost deja ales de Federație pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi și că, de fapt, celelalte nume de antrenori vehiculate în ultima perioadă au avut rolul de a aduce un plus de imagine forului.

FRF l-ar fi ales deja pe Adrian Mutu. Varianta vehiculată de tot mai mulți oameni din fotbal

Ladislau Boloni a purtat negocieri intense cu oficialii de la Casa Fotbalului în ultimele zile, iar numirea sa ca selecționer părea iminentă. Doar că discuțiile nu au avut rezultatul pe care toată lumea îl aștepta și se pare că numirea tehnicianului de 68 de ani pe banca primei reprezentative nu mai este atât de sigură.

La mijloc ar putea fi o strategie a federalilor care nu și-ar dori cu adevărat să îl numească pe Boloni selecționer. Ipoteza este avansată de fostul jucător al lui Dinamo, Rapid și Universitatea Craiova, Sandu Boc. Fostul fundaș este de părere că tratativele cu Loți ar fi doar de fațadă, iar în realitate Federația ar avea deja stabilit numele noului selecționer. Adrian Mutu se pare că este alesul oficialilor FRF.

Am impresia că este și puțin teatru la mijloc. Cred că Federația a fixat deja numirea lui Adrian Mutu și că el va fi noul selecționer. Dar pentru opinia publică, ei trebuie să mai facă anumite tatonări.

Dar finalul acestui joc va fi Adrian Mutu. Nu poți să faci o negociere de o săptămână cu un om care-și dorește să antreneze echipa națională. Dacă Loți Boloni ar fi vrut să vină, ar fi acceptat din prima zi. Da sau ba, era simplu de tot”, a declarat Sandu Boc, potrivit GSP.

Fostul fundaș a dezvăluit că mai multe persoane din interiorul Federației l-ar fi dorit pe Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative.

Eu am avut o discuție cu cineva de la Federație, care mi-a spus că «Edi Iordănescu ar fi fost cel mai indicat pentru preluarea naționalei»”, a mai spus Sandu Boc.

Dumitru Dragomir este sigur că Mutu va fi noul selecționer

Fostul fotbalist nu este singurul care a avansat ipoteza cu Adrian Mutu pe banca primei reprezentative. Dumitru Dragomir a fost primul care a afiramt că „Briliantul” fusese deja ales de FRF în ciuda tuturor negocierilor cu ceilalți antrenori.

Adrian Mutu (n.r. va fi noul selecţioner). Rezervă, Edi Iordănescu. Dar Federaţia l-a ales deja pe Mutu”, declara la sfârșitul lui noiembrie Mitică Dragomir.

Adrian Mutu este liber de contract după ce s-a despărțit de FC U Craiova, echipă unde înregistrase rezultate dezamăgitoare. La finalul anului trecut, fostul internațional a refuzat oferta maghiarilor de la Kisvarda, fapt ce a alimentat și mai mult speculațiile privind numirea sa în funcția de selecționer.

Urmăriți Impact.ro și pe