Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri. “Noaptea ca hoții”. Ce solicită aceasta de urgență

Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri. "Noaptea ca hoții". Ce solicita aceasta de urgență

Scandal în lumea politică, la câteva zile după alegerile locale 2020. Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, cere repetarea alegerilor, după imaginile incredibile de la „Sinteza zilei”, care ar proba frauda la vot.

Gabriela Firea cere să se repete alegerile locale 2020

Scena politică din România a luat foc după ce, recent, au fost făcute publice imagini în care membri ai partidului USR-Plus ar fi cotrobăit în sacii cu voturi, de la alegerile locale 2020. Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că ar fi câștigat fraudulos alegerile locale 2020 și cere repetarea votării.

„Noaptea ca hoții! Imagini șocante! Fraudă dovedită! Membri USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi. Și chiar iau saci și îi scot din sală. Dacă organizăm noi alegerile de o asemenea maniera penală, era toată lumea în stradă! Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie informate toate organismele internaționale! Alegerile trebuie repetate!!” a declarat, la momentul respectiv, Gabriela Firea pe Facebook.

Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri. "Noaptea ca hoții". Ce solicita aceasta de urgență

Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri. “Noaptea ca hoții”. Ce solicita aceasta de urgență

Imaginile fraudei la alegerile locale 2020. Presupuși membri USR-Plus manevrează voturile

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri seară, în exclusivitate pentru Antena 3, imagini cu membri USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi. Acestea erau strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care câțiva indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

„Lucrurile nu pot să rămână așa, trebuie sesizate toate organismele internaționale, ambasadele, instituțiile statului trebuie să reacționeze imediat. Eu am prezentat și astăzi câteva argumente în sprijinul ideei că alegerile au fost fraudate în București, poate și în alte zone ale țării, pentru că noi azi noapte am verificat procesele verbale din doua sectoare și jumătate, iar pe parcursul zilei celelalte sectoare și să știți că peste tot s-a întâmplat la fel ca în aceste imagini.”, a spus Gabriela Firea, vizibil revoltată de situația creată.

Frauda la vot? Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri. "Noaptea ca hoții". Ce solicita aceasta de urgență

Reacția tranșantă a Gabrielei Firea, dupa ce a văzut imaginile șocante de la alegeri

Fostul primar al Bucureștiului a reacționat imediat și a cerut ca alegerile locale 2020 să se refacă, deoarece susține că au fost câștigate în mod fraudulos de Nicușor Dan.

„Avem procese verbale semnate în alb, care ulterior au fost completate de către președintele secției de votare din partea PNL, propus de PNL, avem mărturii ale unor membri din secțiile de votare care spun că li s-a dictat de către președintele secției de votare recomandat de către PNL sau USR ce cifre să fie trecute în acele procese verbale, care nu corespundeau cu realitatea, avem astăzi la AEP sute, dacă nu chiar mii de voturi în bibliorafturi anulate fără motiv care îmi aparțin, toate fiind cu ștampila pe Gabriela Firea, pe primar PSD și pe Consiliu General PSD. De asemenea, avem multe secții de votare în care pe procesul verbal scrie o cifră, de exemplu, în dreptul domnului Nicușor Dan 167 de voturi, iar la AEP pe site, la aceeași secție de vot apar peste 300 de voturi – inexplicabil”, a completat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI