Francesco Totti și soția sa, Ilary Blasi, au fost depistați cu Covid-19. Se întâmplă la scurt timp după decesul tatălui celebrului fotbalist

Marian Cărăvan 02.11.2020, 16:08
Francesco Totti și soția sa, Ilary Blasi, au fost depistați cu Covid-19. Se întâmplă la scurt timp după decesul tatălui celebrului fotbalist

Legenda celor de la AS Roma, Francesco Totti, mai primește o lovitură, după decesul tatălui său. Tocmai a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Și nu doar el, ci și soția sa, Ilary Blasi.

Francesco Totti are COVID-19

În ultima săptămână, fostul mare fotbalist al celor de la AS Roma și al naționalei Italiei a prezentat simptome specifice noului coronavirus. Astfel, a decis să se testeze și așa a aflat că este infectat.

Conform jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, testul făcut de Francesco Totti este pozitiv. Și soția sa, Ilary Blasi, este infectată. Francesco Totti a avut febră în ultimele zile și s-a simțit slăbit, dar starea sa de sănătate s-a ameliorat.

Vestea că Francesco Totti este infectat vine la scurt timp după ce tatăl fostului mare fotbalist a decedat. Luna trecută, tatăl lui Francesco Totti, Lorenzo, a decedat  în timp ce era internat într-un spital din Roma, fiind diagnosticat cu COVID-19. Tatăl lui Francesco Totti avea 76 de ani.

Francesco Totti, infectat cu COVID-19. Anuntul facut de presa italiana
Francesco Totti, infectat cu COVID-19. Anuntul facut de presa italiana

Realizările lui Francesco Totti la AS Roma

*785 e numărul meciurilor jucate de Totti pentru Roma, 619 dintre ele în Serie A. E depăşit doar de Paolo Maldini şi Gianluigi Buffon.
*307 goluri a înscris Totti pentru Roma, 250 dintre ele în Serie A. Primul pe 4 septembrie 1994, pe Olimpico, împotriva Foggiei.
*250 de goluri a înscris în campionat pentru Roma, al doilea după Silvio Piola (274) în topul marcatorilor all-time din Serie A.
*9 goluri a marcat pentru naţionala Italiei, în 58 de partide, ultima chiar la Mondialul din 2006, câştigat de „squadra azzura” în Germania.
*25 de ediţii de campionat în care a jucat (primul loc, la egalitate cu Paolo Maldini)
*23 de ediţii de Serie A în care a marcat (singurul care a reuşit acest lucru)
*38 de ani – vârsta sa în noiembrie 2014, când a marcat cu CSKA Moscova şi a devenit cel mai bătrân marcator din istoria Ligii Campionilor.
*11 goluri înscrise în derby-urile cu Lazio, în 44 de meciuri (primul loc, la egalitate cu Da Costa)
*19 goluri înscrise contra Parmei, victima sa favorită din Serie A. Urmează Sampdoria (15), Cagliari şi Udinese (14).
*7 trofee cucerite de Totti: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial şi un European Under 21.

Urmăriți Impact.ro și pe