Fotografiile postate de Tiberiu Argint din vacanța cu Andreea Bălan. Ce au putut observa fanii

Madlen Moraru 07.07.2020, 16:25

Fotografiile postate de Tiberiu Argint în mediul online i-au luat pe fanii artistei prin surprindere. Este cunoscut că Andreea Bălan formează un cuplu cu tânărul, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Aceștia nu s-au mai ferit și au plecat la mare, în weekendul care s-a încheiat.

Fotografiile postate de Tiberiu Argint din vacanța cu Andreea Bălan

Scurta vacanță pe care Andreea Bălan a petrecut-o cu Tiberiu Argint, noul ei iubit, la malul mării a fost una presărată de clipe romantice. Nu s-au ferit de ochii curioșilor și au împărțit gesturi foarte tandre, dar și momente în care pare că s-au fotografiat unul pe altul. Pe conturile lor de Instagram apar imagini similare, postate în momente asemănătoare, de când erau pe litoral.

Fotografiile postate de Tiberiu Argint din vacanța cu Andreea Bălan. Ce au putut observa fanii
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși la malul mării în weekendul care a trecut (sursă foto: cancan.ro)

Ce au putut observa fanii

De asemenea, fanii au mai remarcat și că au fost locații care semănau izbitor, pe ambele conturi de pe rețeaua socială. Deși cel mai sigur pe telefoanele celor doi îndrăgostiți există poze și în ipostaza de cuplu, momentan s-au ferit să posteze un asemenea portret. Pentru că divorțul Andreei Bălan cu George Burcea, tatăl fetițelor ei, este departe de-a fi încheiat, artista s-a ferit de astfel de gesturi. Totuși, în public, vedeta de la Te Cunosc de Undeva nu s-a sfiit deloc când s-a aflat în compania lui Tiberiu Argint.

Chit că mulți dintre fani i-au transmis că e mult prea devreme să fie într-o altă relație, după George Burcea, ba chiar au criticat-o, alții au încurajat-o pe Andreea Bălan. Artista a fost felicitată pentru deciziile luate în ultimele luni, mai ales că pe umerii săi a existat o presiune uriașă dată fiind situația în care s-a regăsit. Nici decizia divorțului nu a fost una ușoară, dar în prezent cântăreața pare hotărâtă să își refacă viața sentimentală. Vedeta a avut nevoie de o astfel de vacanță și a profitat din plin de momentele de la malul mării. Ea și Tiberiu Argint au petrecut până în zori de zi precum doi adolescenți și au prins răsăritul împruenă. Nimic mai romantic, mai ales că e vorba despre un nou cuplu atât de neașteptat pentru cei care o îndrăgesc pe Andreea Bălan. La rândul lui, George Burcea nu a rămas nepăsător față de pozele de la mare, de weekendul trecut și a transmis un mesaj cât se poate de acid.

Urmăriți Impact.ro și pe