Fotografii uluitoare cu vedetele din România. Cum s-au pozat în prima zi de școală, alături de micuții lor

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 17:13

Astăzi, 13 septembrie, a sunat din nou clopoțelul în toate școlile din țară. Unitățile de învățământ au fost pregătite pentru sosirea elevilor, dar și a părinților. Astfel, multe vedete din showbizul românesc au profitat de ocazie și au fost alături de copiii lor la festivitatea de deschidere. Iată cum s-au pozat în prima zi de școală, alături de micuții lor!

Emoții uriașe pentru vedetele din România. Cum au apărut în prima zi de școală, alături de micuții lor

Astăzi, 13 septembrie, elevii au început școala, iar vedetele au pășit, din nou, în curtea școlii. De data aceasta din postura de părinți. Nume cunoscute din țara noastră și-au însoțit copiii în prima zi de școală și i-au privit cu mândrie și emoție.

Este vorba despre Oana Roman, Mihai Morar, Mirela Vaida, Anca Serea, Elena Gheorghe, Ilinca Vandici, Diana Munteanu și Jojo. Astăzi, toate aceste personaje au jucat rolul de părinți. Vedetele și-au îmbrăcat moștnitorii după preferințe sau în uniforme, i-au încurajat și au profitat de ocazie pentru a imortaliza momentul. Ulterior, fotografiile au apărut pe rețelele de socializare.

Fiica Oanei Roman, Isabela, a trecut în clasa a-II-a, iar părinții ei nu-și mai încap în piele de fericire. Fiica lui Petre Roman și-a însoțit copilul la festivitatea de deschidere și a publicat câteva Instastory-uri. De asemenea, vedeta le-a transmis tuturor copiilor baftă în noul an școlar.

Fiica Oanei Roman
Fiica Oanei Roman

Nici Mihai Morar nu a absentat în prima zi de școală. Acesta a venit la marea festivitate de deschidere însoțit de soția sa. Cei doi sunt extrem de mândri de cele două fiice pe care le au împreună și au ținut să le fie aproape în acest moment important din viața lor. De asemenea, vedeta de la Radio ZU s-a arătat extrem de mulțumit de școala pe care a ales-o pentru gemenele sale.

Mihai Morar, sotia si cele doua fiice
Mihai Morar, sotia si cele doua fiice

Anca Serea și Adi Sînă au fost alături de copiii lor la festivitatea de deschidere a noului an școlar. La fel ca și Mihai Morar, vedeta este foarte mulțumită de noua unitate de învățământ pe care a ales-o pentru copiii ei și a ținut să transmită un mesaj pe această cale. Se poate observa că cele două vedete au ales aceeași școală pentru odraslele lor.

Copiii Ancai Serea
Copiii Ancai Serea

Și Mirela Vaida a avut parte de o zi foarte emoţionantă, odată cu începerea noului an şcolar. Vedeta de la Antena 1 s-a fotografiat alături de cei doi copii ai ei cărora le urmează un an cât mai bun, plin de rezultate foarte bune la învățătură.

v
Mirela Vaida si cei doi copii

Elena Gheorghe s-a pregătit temeinic pentru această zi. Cântăreața a postat o imagine superbă alături de fiul ei. Copilul a trecut clasa a-III-a și îi seamănă leit vedetei.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Și Ilinca Vanidici a fost aproape de fiul în prima zi de grădiniță. Frumoasa vedetă a publicat o fotografie cu băiețelul ei, iar în descrierea imaginii a mărturisit că are mari emoțiiîn legătură cu adaptarea lui.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Diana Munteanu a publicat o fotografie cu fiul ei, iar internauții au rămas plăcut surprinși de frumusețea băiatului. De asemenea, blondina a ținut să le ureze succes tuturor copiilor.

Diana Munteanu
Diana Munteanu

La rândul ei, Jojo ș-a trezit dis de dimineață. Vedeta a trebuit să se împartă între grădiniță, acolo unde a mers Zora, și școală, unde băiatul ei trecut în clasa a – IV-a.

Jojo
Jojo

De la festivitatea de deschidere nu a lipsit nici Gabriela Firea. Fostul edil al Capitalei a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi copii ai săi, iar în descrierea imaginii a scris „Normalitate”. Anul trecut, Gabriela Firea și soțul ei, Florin Pandele, s-au fotografiat alături de copiii lor într-o sală de clasă, deși acest lucru nu a fost permis din cauza pandemiei. Dana Budeanu și-a amintit de acel moment și a ținut s-i lase un comentariu. Aceasta a transmis următorul mesaj.

„Părinții care și au dus copiii anul trecut în bănci, așa cum e normal”, a scris creatoarea de modă.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...