Fotografia prin care Lili Sandu și-a uimit toți fanii. Cum arată vedeta în a patra lună de sarcină

Diana Radu 25.03.2020, 19:18
Fotografia prin care Lili Sandu și-a uimit toți fanii. Cum arată vedeta în a patra lună de sarcină

Lili Sandu este în culmea fericirii, deoarece în mai puțin de jumătate de an vedeta își va strânge la piept copilul. Acum, frumoasa șatenă este însărcinată în patru luni, însă nu ai spune lucrul aceasta datorită siluetei perfecte pe care o afișează.

Cum arată Lili Sandu însărcinată în patru luni

Fotomodelul în vârstă de 40 de ani și soțul ei, Silviu Țolu vor deveni în curând părinți. Vedeta a ținut să îmăpărtășească clipele de bucurie, dar și transformările prin care trece, cu prietenii săi virtuali pe pagina sa de Instagram. Fotografia i-a uimit pe fani, care au remarcat că Lili Sandu ar putea urca fără probleme pe podium, într-o prezentare de modă, deoarece chiar și însărcinată are un corp perfect.

lili sandu, a patra luna de sarcina, silueta perfecta
Cum arată Lili Sandu însărcinată în patru luni

Postarea vedetei a adunat peste 10.800 de aprecieri și o mulțime de comentarii de la fanii săi. „Sarcină ușoară și multă sănătate! Știu că te faci tot mai frumoasă, asta faci de când te știu. Ești perfectă, ai un zambet seducator o energie molipsitoare! Te iubesc nespus de mult!”, „Cea mai frumoasă…. Te admir, Lili”, „Mă bucur tare mult pentru tine și bebelușul tău”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Lili Sandu a povestit că nu i-a fost ușor să rîmână însărcinată și că se gândise inclusiv să apeleze la fertilizarea în vitro. Însă, până la urmă miracolul s-a întâmplat de la sine. Fericită, vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor de Ziua Îndrăgostiților printr-un filmuleț postat pe Instagram.

Acum, însă cel mai important lucru pentru Lili Sandu este să aibă grijă de ea și de bebelușul său, în contextul pandemiei actuale. Astfel, vedeta a intrat în izolare la domiciliu, însă se pare că fără tatăl copilului ei, căruia îi alină dorul cu fotografii.

Lili Sandu, despre miracolul din viața sa: „Când am văzut la ecograf bebeluşul…”

Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor nu-și mai încape în piele de fericire. Lili Sandu se bucură de bebelușul care crește în pântecul ei și de schimbările care au venit odată cu acest miracol.

„Este într-adevăr un miracol, pentru că drumul nu a fost uşor. Când am văzut la ecograf bebeluşul am simţit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ţine în braţe, oare cum mă voi simţi”, a declarat Lili la emisiunea “Vorbeşte Lumea” (PRO TV).

Urmăriți Impact.ro și pe