Fotografia în care Anca Dumitra pare însărcinată. Actrița și-a surprins fanii după cununia civilă, s-a căsătorit chiar weekendul acesta. Foto

Beatrice Dumitru 18.12.2022, 14:33

Anca Dumitra, cunoscuta Geanina din comedia „Las Fiebinți”, și-a surrins fanii cu o fotografie de la cununia civilă din acest weekend în care pare însărcinată. Actrița a fost a fost cerută în căsătorie în vară de iubitul austriac.

Fotografia în care Anca Dumitra pare însărcinată

Anca Dumitra este foarte discretă când vine vorba despre viața sa personală, dar nu s-a putu abține și a anunțat că a spus „DA” în fața oficerului stării civile, sâmbătă 17 decembrie, și a postat imaginile pe Instagram. Actrița a arătat spectaculos într-o rochie roșie, cu un machiaj special, înconjurată numai de oameni foarte dragi.

La o zi după cununia civilă, tot pe Instagram, Anca Dumitra a postat o imagine foarte veselă, în care poartă o căciuliță de Crăciun și arată foarte fericită. În fotografie, actrița pare că este însărcinată și chiar ține mâna pe burtică.

Fotografia în care Anca Dumitra pare însărcinată. Actrița și-a surprins fanii după cununia civilă, s-a căsătorit chiar weekendul acesta. Foto
Anca Dumitra pare însărcinată.

Anca Dumitra și soțul său, împreună de mai mulți ani

Anca Dumitra și soțul său austriac Manfred Spendier sunt împreună de mai mulți ani, dar nu s-au afișat în public, iar prima apariție a celor doi la un eveniment a fost anul trecut, la Gala Gopo.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, declara Anca Dumitra în vară, potrivit Libertatea.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Anca Dumitra mărturisea că i-a cerut lui Moș Crăciun ca nunta ei să fie una ca în povești, dar fără să spună când va avea loc marele eveniment,

Ce-mi doresc anul ăsta de Crăciun? Bine, deci…Îmi doresc o nuntă ca în povești. Îmi doresc o petrecere foarte frumoasă”, a spus Anca Dumitra, la emisiunea lui Cătălin Măruță, adăugând că evenimetul ar urma să fie „o mixtură interesantă” și că nu este neapărat nevoie să fie organizat în Oltenia, acolo de unde este ea.

De asemenea, actrița a mai dezvăluit că este extrem de fericită și că partenerul ei de viață este pasionat de sporturi extreme.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...