Fotografia cu Lionel Messi ce a ajuns virală pe internet. Ce au observat internauții

Andrei Cezar 15.07.2021, 11:17
Fotografia cu Lionel Messi ce a ajuns virală pe internet. Ce au observat internauții

Lionel Messi a câștigat cu Argentina Copa America și este în culmea fericirii. El s-a fotografiat cu trofeul în vestiar, iar imaginea postată pe rețelele de socializare a devenit cea mai apreciată din istoria evenimentelor sportive. Messi este favorit acum și la câștigarea Balonului de Aur.

Fotografia cu Lionel Messi și Copa America a devenit cea mai apreciată din istorie

La 34 de ani, superstarul argentinian a reușit să își completeze vitrina cu trofee cu primul său titlu major obținut alături de echipa națională. Argentina a învins-o în marea finală de la Copa America pe Brazilia, chiar pe stadionul simbol al selecționatei ”Carioca”, Maracana, cu scorul de 1-0. Angel Di Maria a marcat singurul gol al partidei în prima repriză, cu un lob superb după ce a fost servit excelent de Rodrigo De Paul.

Messi și-a rezolvat între timp și situația contractuală cu echipa de club. Devenit jucător liber pe 1 iulie, el a purtat negocieri cu Barcelona timp de două săptămâni. Într-un final, se pare că argentinianul s-a înțeles clubul la care joacă de 21 de ani. Potrivit Mundo Deportivo, cele două părți vor parafa noua înțelegere joi sau cel târziu vineri.

Potrivit publicației spaniole, Messi ar fi renunțat la mai bine de jumătate din salariu pentru a continua la echipa catalană. Dacă înainte câștiga 48 de milioane de euro net pe an, acum va primi 20 de milioane.

Noul contract pe care ”puricele” este așteptat să îl semneze va fi pe 5 ani. Însă acest lucru nu îmnseamnă neapărat că Messi va evolua la echipa blaugrana până în 2026. El ar putea să fie, spre exemplu, ambasador al clubului peste hotare.

Al 7-lea Balon de Aur pentru Messi?

Odată cu triumful de la Copa America Messi a redevenit favorit și la câștigarea Balonului de Aur. Ar fi al 7-lea trofeu din carieră. Însă până atunci, superstarul argentinian trăiește bucuria momentelor de după câștigarea Copei America.

El a fost desemnat jucătorul turneului. O distincție meritată, având în vedere că a reușit să înscrie cele mai multe goluri și a fost cel mai bun pasator.

Un asemenea eveniment trebuia cu siguranță imortalizat pentru generațiile următoare. După meci, Leo Messi s-a fotografiat în vestiarul Argentinei alături de marele trofeu și a postat fotografia pe Instagram. Rezultatul postării a fost uimitor.

Fotografia lui Leo Messi cu cele mai mute aprecieri din istoria Instagramului
Fotografia lui Leo Messi cu cele mai mute aprecieri din istoria Instagramului

În doar trei zile, fotografia cu Messi și Copa America a strâns peste 19 milioane de aprecieri și a devenit postarea din sport cea mai apreciată din istoria rețelei sociale, susțin cei de la SportBible.

Urmăriți Impact.ro și pe