FOTO EXCLUSIV! Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă. Cine sunt domnișoarele care i-au ținut companie

Andreea Bisinicu 26.11.2020, 11:45

Între două nu te plouă, parcă, nu? Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă. Cine sunt domnișoarele care i-au ținut companie omului de afaceri. Nu, nu este ceea ce crezi.

Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă

Ilie Năstase, prins cu o blondă și o brunetă la aceeași masă. La cei 74 de ani pe care îi posedă, Ilie Nastase nu stă o clipa locului. Fostul mare tenismen al României a rămas un om foarte activ, chiar dacă a bifat deja al șaptelea prefix al vârstei și a renunțat la viața de sportiv acum multe decenii. Ilie Năstase a fost surprins, dis de dimineață, la o cafea. Dar nu era singur. Binențeles, Nasty a fost dintotdeauna obișnuit să fie în compania domnișoarelor frumoase și nici acum nu a fost o excepție de la regulă. Fostul campion se afla în compania a două domnișoară, o blondă și o brunetă.

Dar…surpriză! Nu este ceea ce credeți. Nasty este un bărbat cuminte și fidel. Ilie Năstase a ieșit să se bucure de o cafea alături de frumoasa lui soție Ioana, bruneta în cauză. Blondina era o bună prietenă de-a actualei doamne Năstase. Paparazii impact.ro i-au surprins pe Ilie Năstase și pe cele două domnițe în zona mall-ului Băneasa din Capitală, unde au râs, au glumit și s-au bucurat de o zi însorită de toamnă. După aproximativ două ore, cei trei au plecat. Cavaler, așa cum îl știm, fostul mare sportiv s-a urcat pe bancheta din spate a Mercedesului, lăsându-le pe doamne în față.

Intre doua nu te ploua? Ilie Nastase, surprins la aceeasi masa cu o blonda si o bruneta
Intre doua nu te ploua? Ilie Nastase, surprins la aceeasi masa cu o blonda si o bruneta

Cum au fost surprinși Ilie și Ioana Năstase în Pădurea Băneasa

Faptul că Ilie Năstase este mare fan al zonei Băneasa. De ce? Nu neapărat pentru că este aerul mai curat sau că are mallul la doi pași, ci pentru faptul că, de curând, Nasty și frumoasa lui soție s-au mutat în apartamentul ei din zona Băneasa, după ce fostul tenismen și-a vândut vila din cartierul Primăverii din Capitală. Acum o săptămână, fostul jucător de tenis și soția lui au fost surprinși la terasa Jumbo din pădurea Băneasa. Imediat după ce și-a parcat Mercedesul de lux, în valoare de 100.000 de euro, Ioana Năstase a făcut un gest bizar.

La ce anume ne referim? Soția lui Nasty a luat-o la fugă către terasă și l-a lăsat în spate pe Ilie Năstase, care a devenit, pe 23 august 1973, primul număr 1 mondial din tenis. Se pare că soției fostului jucător de tenis îi era foarte foame. Îmbrăcată casual, cu o pereche de blugi de culoare deschisă, o bluză neagră și o vestă albă asortată cu pantofi sport albi, soția lui Ilie Năstase, care purta și o pălărie neagră, s-a grăbit să ajungă la terasă, fiind toată un zâmbet. Ilie Năstase, spre deosebire de frumoasa lui soție, s-a îmbrăcat puțin mai gros.

Urmăriți Impact.ro și pe