FOTO EXCLUSIV! Cum arată casa Mărioarei Murărescu, la șapte ani de la moartea ei. Pe cine au văzut vecinii venind aici

Andreea Bisinicu 06.01.2021, 15:09

Cum arată casa Mărioarei Murărescu, la șapte ani de la moartea ei. Pe cine au văzut vecinii pășind pe proprietatea regretatei prezentatoare TV. Cine se ocupă, în prezent, de locuința prezentatoarei Tezaurului Folcloric. Paparazzi impact.ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu vila superbă pe care Marioara Murărescu a lăsat-o în urma ei, când a trecut la cele sfinte în 2014.

Cum arată casa Mărioarei Murărescu, la șapte ani de la moartea ei

Celebra prezentatoare a Tezaurului Folcloric a rămas în memoria locuitorilor din Comuna Stoenești din județul Argeș. Localnicii spun că de casa regretatei Marioara Murărescu se ocupă fiul ei care locuiește la București. Prezentatoarea TV avea în comuna Stoenești din județul Arges o proprietate de 5000 de metri pătrați pe care a achiziționat-o după Revoluția din 1989. Pe acest loc, Marioara Murărescu și-a construit o vilă frumoasă și discretă, lângă o pădure, unde a plantat și mai mulți pomi fructiferi în livada din apropiere.

Fiul său Petru spunea, acum câțiva ani, că nu a schimbat nimic în casa mamei sale și nici nu are de gând să miște niciun obiect de la locul lui. Preferă să lase totul intact, în memoria celei care i-a dat viață.

Cine are grija de casa Marioarei Murarescu la sapte ani de la moartea prezentatoarei TV
Cine are grija de casa Marioarei Murarescu la sapte ani de la moartea prezentatoarei TV

„Casa de la Stoeneşti a fost făcută de mama până la un punct şi apoi am ajutat-o şi eu. Avem sentimente profunde legate de acea casă, au fost locurile dragi mamei mele. Acolo au fost bunicii mei. Pe vremuri, era o moară, iar ulterior au făcut o fabrică de cherestea. După Revoluţie, când s-au făcut retrocedările şi a primit locul înapoi, mama a investit. Nu mai era nimic acolo. Toţi pomii fructiferi pe care îi avem acum au fost plantaţi de mama. Mergem acolo cât de des putem, în funcţie de timp. În special în vacanţe. În casa în care a locuit n-am schimbat nimic, totul a rămas la fel. Toate lucrurile ne sunt dragi, pentru că ne amintesc de ea. Mama mi-a fost şi mamă şi tată. A avut mereu grijă de mine, ca şi bunica, de care am avut parte până în anul 1995”, a mărturisit Petru Murărescu, acum patru ani, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Cum a murit Marioara Murărescu. A fost diagnosticată cu cancer de 3 ori

Marioara Murărescu a fost şi va rămâne un nume emblematic în folclorul românesc. A fost realizatoarea uneia dintre cele mai longevive emisiuni de la TVR, „Tezaur folcloric”, unde a promovat valorile autentice ale românilor.

Pe 30 ianuarie se împlinesc șapte ani de la moartea regretatei crainice TV. În 2014, celebra realizatoare de televiziune se stingea din viaţă, răpusă de cancer, la vârsta de 66 de ani. Prezentatoarea TV și-a început chinul în 2008, când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Casa Marioarei Murarescu avea o livada in care regretata artista planta pomi fructiferi
Casa Marioarei Murarescu avea o livada in care regretata artista planta pomi fructiferi

După două operații și numeroase cure cu citostatice, Marioara Murărescu și-a revenit, însă boala a recidivat în 2012, de data aceasta la glanda tiroidă. Când a crezut, în sfârșit, că a scăpat de boala necruțătoare, cancerul parșiv s-a mutat la coloana vertebrală, la un an după ultima intervenție chirurgicală suferită.

Ultima operație la care a fost supusă a avut riscuri foarte mari. În ultimele șase luni de viață, Marioara Murărescu s-a chinuit foarte mult, iar suferința i-a fost curmată pe 30 ianuarie 2014, când a închis ochii pentru totdeauna.

Urmăriți Impact.ro și pe