FOTO EXCLUSIV. Bărbatul alături de care a fost surprinsă Oana Sârbu la cumpărături. Imagini rare cu celebra cântăreaţă

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, Oana Sârbu a fost surpinsă la cumpărături de către fotoreporterii Impact.ro, alături de bărbatul important din viața sa.

Bărbatul care a fost surprins alături de Oana Sârbu

Oana Sârbu a fost surprinsă de către fotoreporterii Impact în timp ce se afla la cumpărături. În mașina pe care aceasta o deține, se aflau trei generații. Bărbatul de care era însoțită, este tatăl său, Romului Sârbu care se afla împreună cu actrița dar și nepotul său, Alexandru. Cei trei și-au făcut cumpărăturile de la un supermaket din zona Floreasca, îndreptându-se ulterior către McDonald’s.

Micuțul Alexandru l-a ajutat pe bunicul său cu plasele. Tatăl Oanei este un cunoscut actor și balerin care a jucat la Constantin Tănase. Deși Oana și-a dorit de mică să cânte, familia sa a dus-o la sport, în scopul de a se dezvolta în mod armonios. Actrița și-a urmat însă visul mai departe, iar la 16 ani aceasta și-a făcut debutul, contrar de ceea ce își dorea tatăl său.

Oana Sârbu provine dintr-o familie de artiști, tatăl său fiind actor de pantoniem. Fratele acestuia a fost pictor și profesor de arte plastice, în timp ce o mătușă a actriței a cântat la operă. Această atracție către artă a fost astfel insuflată de către familia celebrei actrițe. Oana Sârbu a debutat în cadrul ”Steaua fără nume”, asta după ce a trebuit să poarte un război secular cu rudele sale să își dea acordul cu privire la participare.

Oana Sârbu era însoțită de tatăl și fiul său
Oana Sârbu era însoțită de tatăl și fiul său

“Mi-am dorit să cânt de mică”

Actrița a făcut gimnastică, înot și atletism. Deși ar fi trebuit ca modelul său să fie Nadia Comăneci, Margareta Pâslaru a devenit idolul ei. Astfel, după ce și-a încercat norocul în sport, Oana a ajuns să cânte într-un cor la doar 14 ani.

“Mi-am dorit să cânt de mică. Ai mei nu m-au sprijinit prea mult. M-au dat la gimnastică. Pentru că eram micuță și subțirică, ca să mă dezvolt mai bine, m-au dus la «Emil Racoviță», la liceu sportiv. Am făcut gimnastică, înot și atletism. Am făcut însă sport de performanță în primii ani. Apoi am continuat în cadrul obișnuit. Dar am colegi care au ajuns performeri în diverse situații, chiar și la circ. Debutul l-am avut la Teatrul Tănase. Acolo, tatăl meu a făcut istorie.

La 14 ani am început să cânt în Corul Preludiu. Acolo mi-am făcut ucenicia. La 17-18 ani am participat la «Steaua fără nume». Tata fiind în zona asta și știind cât era de grea viața, nu și-ar fi dorit să fac asta. În familie, toată lumea a avut voce și talent artistic. Bunicii cântau foarte frumos, am avut și o mătușă care a cântat operă, fratele tatălui meu a fost pictor și profesor de arte plastic la «Tonitza». Am crescut într-o familie cu educație artistcă”, a declarat Oana Sârbu pentru Libertatea.

Deși Oana își dorea să devină cântăreața, astrele au condus-o pe drumul actoriei, devenind celebră în cadrul filmului ”Liceenii”, unul dintre cele mai cunoscute filme românești din toate timpurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI