Fotbalul românesc e în doliu. A murit Ioan Zare, jucase pentru națională și la un campionat european

Stan Filon 23.02.2022, 19:41
Fotbalul românesc e în doliu. A murit Ioan Zare, jucase pentru națională și la un campionat european

Este din nou doliu în fotbalul românesc după moartea lui Ion Zare. Fostul mare jucător al celor de la FC Bihor a decedat la vârsta de 62 de ani. Fostul fotbalist fusese marți internat de urgență la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului din Târgu Jiu.

A murit fostul fotbalist Ioan Zare

Ioan Zare, fosta glorie a lui FC Bihor, a decedat la vârsta de 62 de ani. Moartea sa a fost una fulgerătoare. Fostul sportiv anunțase recent că va fi prezent la Târgu-Jiu, la o competiție amicală, însă în ziua cu pricina fostul fotbalist nu a mai putut să facă deplasarea, deoarece s-a simțit rău. Acesta și-a anunțat cuoscuții că trebuie să efectueze mai multe analize medicale.

Ei bine, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, iar membrii familiei au fost nevoiți să sune la ambulanță. Aceasta l-a dus de urgență la Spitalul de Urgență Târgu Ju, unde a fost internat. La câteva ore de la internare însă, fostul fotbalist a decedat.

A murit fostul fotbalist Ioan Zare
A murit fostul fotbalist Ioan Zare

„O mare pierdere. Sunt extrem de trist”

Anunțul trist a fost făcut de un fost coleg Vova Tămaș. „Am primit vestea pe care n-am vrut să o primesc, S-a stins Nelu Zare. Dumnezeu să-l odihnească în pace. O mare pierdere. Sunt extrem de trist”, a declarat fostul său coechipier, Vova Tămaș, pentru bihon.ro.

Așadar, fostul mare fotbalist Ioan Zare a decedat pe un pat de spital, la vârsta de 62 de ani, însă cauza morții sale nu s-a aflat până acum. Fotbalistul jucase pentru națională, dar și la un campionat european.

Ioan Zare a fost singurul fotbalist de la FC Bihor care a evoluat la un turneu final. Acesta a mers cu echipa națională a României la Campionatul European din Franța. Se întâmpla în anul 1984, când când România a înfruntat Spania (1-1), Germania de Vest (1-2) și Portugalia (1-0). Fundașul Ioan Zare a intrat pe teren doar în partida contra Germaniei de Vest, în cea de-a doua repriză. Ioan Zane l-a înlocuit atunci pe marele Gică Hagi.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...