Fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 100 de milioane de euro. E pe cale să devină noua „perlă” a clubului

Marian Cărăvan 08.12.2020, 17:31
Fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 100 de milioane de euro. E pe cale să devină noua „perlă” a clubului

Gigi Becali a pus mâna pe un jucător care se anunță a fi de mare viitor. Fotbalistul pentru care patronul FCSB cere 100 de milioane de euro e pe cale să devină noua „perlă” a clubului.

Gigi Becali cere 100 de milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB

La meciurile disputate de FCSB, pe teren și-a făcut apariția de curând un puști extrem de talentat. I-a căzut cu tronc lui Gigi Becali, iar acum patronul FCSB se gândește că acesta poate ajunge noua „perlă” a clubului, de pe urma căruia poate câștiga bani frumoși. Simțind că poate da lovitura, Gigi Becali i-a și stabilit o clauză de reziliere fabuloasă. Nu mai puțin de 100 de milioane de euro cere Gigi Becali pentru Octavian Popescu, mijlocașul ofensiv care va împlini 18 ani la finalul lunii decembrie.

Plătit cu 3.000 de euro pe lună, Octavian Popescu are, de asemenea, un salariu mare pentru un tânăr fotbalist care nu a împlinit încă 18 ani. FCSB a plătit pe el 100.000 de euro, atunci când l-a transferat de la Metropolitan, fostul Regal Sport. La momentul respectiv, FCSB a achiziționat 90 la sută din drepturile asupra jucătorului. După care l-au luat definitiv, roș-albaștrii mai plătind încă 100.000 de euro în schimbul a 10 la sută din drepturile asupra lui. Împrumutat la Turris Turnu Măgurele, fotbalistul a fost adus repede înapoi la intervenția lui MM Stoica, iar acum e pe cale să devină noua „perlă” a celor de la FCSB.

„Fusese împrumutat acolo fără să știu, apucase să facă și poza de prezentare, săracul… I-am explicat lui Gigi că nu e normal să împrumutăm doi jucători sub vârstă în același club și să concureze între ei”, a spus MM Stoica.

Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali cere 100 de milioane de euro
Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali cere 100 de milioane de euro

Octavian Popescu, noua „perlă” a celor de la FCSB

Deși nu a împlinit încă 18 ani, Octavian Popescu a reușit să-și facă loc într-o echipă unde sunt jucători precum Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase.

Mijlocașul ofensiv a bifat deja opt prezențe în tricoul FCSB, dintre care două ca titular. După meciul cu UTA, Octavian Popescu a fost remarcat de Ilie Dumitrescu.

„Poziția lui este cea de inter, mie îmi place foarte mult că este un jucător cerebral, inventiv. Are personalitate, știe când să scoată adversari din joc, acceptă jocul, se informează înainte să intre în posesie. Are un lucru pe care nu-l au mulți fotbaliști, el intră în adversar ca să obțină ceva”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Născut la data de 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a fost legitimat la FCSB din 15 septembrie 2020. A fost cumpărat de la Regal Sport, club de juniori care l-a pregătit și pe Radu Drăgușin, fotbalistul care a debutat săptămâna trecută la Juventus.