Fotbalistul parior şi-a aflat pedeapsa. Dat de gol de fosta iubită, Marius Ioniță are mari probleme

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 10:47
Fotbalistul parior şi-a aflat pedeapsa. Dat de gol de fosta iubită, Marius Ioniță are mari probleme

Marius Ioniță (30 de ani), fost fotbalist la Gloria Buzău și junior al lui Dinamo, și-a aflat sentința, după mai bine de jumătate de an de când fosta lui iubită a dezvăluit că ar fi pariat, în timp ce era jucător activ, uneori chiar și pe meciurile în care evolua.

Marius Ioniță, probleme mari după ce și-a aflat pedeapsa

Cazul fostului fotbalist de la Gloria Buzău este tras la indigo cu cel al lui Mihai Voduț, fost jucător al echipelor FC Voluntari, Viitorul și Chindia Târgoviște. Acesta din urmă a fost implicat într-un scandal uriaș la începutul anului 2019, pe când evolua la formația antrenată de Gheorghe Hagi. El a fost dat în vileag de fosta iubită că a pariat 100 de lei pe un bilet în care se afla și meciul de Liga 1 Viitorul – Astra (1-0), după ce sportivul ar fi bătut-o.

Gică Hagi a decis să îl dea afară ulterior pe jucător, iar cazul său a intrat în atenția Comisiei de Disciplină a FRF.

La sfârșitul lui 2019 Voduț a fost suspendat doi ani și a primit o amendă de 300.000 de lei din partea FRF.

La începutul acestui an, Ioana Golea, fosta iubită a lui Marius Ioniță -ex Gloria Buzău – a procedat la fel precum iubita lui Voduț. Tânăra l-a dat în vileag pe fostul ei partener și a dezvăluit că Marius Ionță obișnuia să joace des la pariuri, uneori chiar și pe meciurile echipei sale. Ioniță apela des la  la iubita sa pentru a-i plasa biletele, atât online, cât și în agenții.

Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea.

La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o.

Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza meciului. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva”, a declarat la începutul anului Ioana Golea.

Fotbalistul parior si-a aflat pedeapsa. Dat de gol de fosta iubita, Marius Ionita are mari probleme
Fotbalistul parior si-a aflat pedeapsa. Dat de gol de fosta iubita, Marius Ionita are mari probleme

Marius Ioniță, reacție neașteptată la aflarea deciziei

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal nu a publicat încă verdictul în acest caz, însă potrivit unor surse citate de PlaySport.ro, fotbalistul va primi o suspendare de doi ani și o amendă de 30.000 de lei.

Într-un scurt interviu acordat jurnaliștilor de la PlaySport.ro, Marius Ioniță s-a arătat surprins de sancțiunile pe care le va primi din partea Comisiei de Disciplină și declară că după ce va fi înștiințat în mod oficial va hotărî pe ce cale va merge.

Nu știu nimic, sunt bulversat să aflu acest lucru. În acest moment nu știu ce o să fac, aștept și, după ce va fi anunțat, o să mă consult cu unele persoane și o să iau o decizie, dacă fac sau nu recurs. Alte comentarii nu pot și nici nu vreau să fac în acest moment”, a declarat fotbalistul pentru PlaySport.ro.

După ce va fi înștiințat în mod oficial, jucătorul are varianta de a contesta decizia Comisiei de Disciplină și Etică, la Comisia de Recurs, apoi poate merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). În cazul lui Mihai Voduț, Comisia de Recurs a respins apelul jucătorului!

Urmăriți Impact.ro și pe