Fotbalistul părăsit pentru Adrian Mutu rupe tăcerea. Ce spune despre Sandra Bachici, actuala soție a „Briliantului”

Stan Filon 01.02.2023, 09:16

Fotbalistul părăsit pentru Adrian Mutu rupe tăcerea! Nu sunt mulți cei care știu că soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, era aproape căsătorită cu un alt fotbalist, atunci când a început o relație cu Adrian Mutu. Ei bine, acum sportivul a vorbit despre asta.

Fotbalistul părăsit pentru Adrian Mutu rupe tăcerea

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, a fost cerută în căsătorie și a acceptat. Se întâmpla înainte să-l cunoască pe „Briliant”. Mai exact, frumoasa brunetă era într-o relație foarte serioasă cu un alt fotbalist. S-a iubit timp de 5 ani cu Laszlo Sepsi (35 de ani), fost fundaș stânga la Benfica Lisabona și cu 4 selecții în echipa națională a României.

Laszlo Sepsi a fost invitatul lui Costin Ștucan în emisiunea GSP Live, unde a venit vorba și despre acea perioadă grea din viața lui, când s-a văzut părăsit de cea care ar fi urmat să-i devină soție. Îi dăruise un inel din aur alb, cu diamant, în timp ce se aflau într-o vacanță luxoasă în străinătate, îi cumpărase un apartament, ceasuri scumpe și genți la fel de costisitoare.

Fotbalistul parasit pentru Adrian Mutu rupe tacerea
Fotbalistul parasit pentru Adrian Mutu rupe tacerea

Părăsit printr-un SMS

Ei bine, Sandra Bachici a decis să se despartă de Laszlo Sepsi, printr-un SMS. A așteptat ca fostul fundaș să plece la antrenament, și-a strâns lucrurile și dusă a fost. La numai câteva zile distanță, a fost surprinsă alături de Adrian Mutu, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant.

Mare amator de vânătoare, Laszlo Sepsi a fost întrebat, în glumă, de Costin Ștucan: „Dacă la o vânătoare ți-ar ieși Adrian Mutu în față, ce ai face?”. Fostul fotbalist a zâmbit, după care a venit cu un răspuns clar.

„Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă. Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi, la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Laszlo Sepsi a debutat în fotbalul mare la Gaz Metan Mediaș, formație de la care ajungea în iulie 2005 în Franța, la Rennes, sub formă de împrumut. Între august 2006 ș ianurie 2008, Laszlo Sepsi a jucat la Gloria Bistrița. La începutul lui 2008, Laszlo Sepsi ajungea în Portugalia, la Benfica, pentru 1,2 milioane de euro. Lusitanii l-au împrumutat între iulie 2008 și decembrie 2009 în Spania, la Racing Santander. A revenit în țară în ianuarie 2010, la FC Timișoara, apoi a mai jucat la FCM Târgu-Mureș, CFR Cluj, ASA Târgu-Mureș, FC Nurnberg și Universitatea Cluj. A pus ghetele-n cui în iulie 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...