Fotbalistul de la CFR Cluj de care se tem sârbii. ”E bun, îl știu de la Inter”

Andrei Cezar, Ozana Mazilu 26.08.2021, 09:59
Fotbalistul de la CFR Cluj de care se tem sârbii. ”E bun, îl știu de la Inter”

CFR Cluj dispută returul ”dublei” cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League joi, pe teren propriu, de la ora 21:30. În manșa tur ardelenii au pierdut cu un neverosimil 0-4, iar acum Marius Șumudică este pus în fața unei misiuni imposibile. Trebuie să își determine elevii să recupereze cât mai mult din diferența uriașă de la Belgrad. La conferința de presă dinaintea meciului, antrenorul sârbilor Dejan Stankovic a spus care este jucătorul campioanei României de care se teme cel mai tare pentru meciul de diseară.

Fotbalistul de la CFR Cluj de care se tem sârbii

Antrenorul sârbilor Dejan Stankovic a fost coleg la Inter Milano, pe când era jucător al nerrazzurilor, cu unul dintre elevii lui Marius Șumudică. Se întâmpla în jurul anului 2010, atunci când Denis Alibec era un tânăr fotbalist român de perspectivă. Atacantul lui CFR Cluj a împărțit același vestiar cu antrenorul de acum de la Steau Roșie.

În cele două apariții ale românului în tricoul italienilor, Dejan Stankovic era deja titular al lui Inter. Iată că 10 ani mai târziu, cei doi foști colegi se înfruntă, având cariere total diferite.

Denis Alibec nu aconfirmat la nivel înalt, însă a fost un jucător bun pentru campionatul intern. Dejan Stankovic, în schimb, a avut o carieră incredibilă ca jucător, iar acum își dorește să construiască una asemănătoare și ca antrenor.

Fotbalistul de la CFR Cluj de care se tem sarbii. ”E bun, il stiu de la Inter”
Fotbalistul de la CFR Cluj de care se tem sarbii. ”E bun, il stiu de la Inter”

”Are același talent de când juca la Inter”

Deși cei doi foști colegi nu s-au mai întâlnit în ultimii ani, Stankovic nu a uitat de talentul lui Alibec. La conferința de presă dinaintea returului de la Cluj, Dejan Stankovic a fost întrebat dacă se teme de cineva din echipa adversă. Tehnicianul Stelei Roșii nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns că ar fi un adeversar pe care îl consideră periculos: Denis Alibec, pe care îl cunoaște de când ambii evoluau la Inter.

Vom juca împotriva unui club foarte serios, care are o istorie foarte bogată. Este clar că vom juca fără menajamente şi vom trata serios meciul. Este adevărat că e mai bine să ai în spate un 4-0 în tur, decât un 0-0, dar suntem un club serios şi vom trata partida cu cea mai mare atenţie şi seriozitate.

(n.r. dacă se teme de cineva de la CFR) Este un jucător, Denis Alibec, pe care îl ştiu de când eram la Inter, jucător care a intrat împotriva noastră şi a jucat ultimele 15 -20 de minute şi a arătat că are acelaşi talent de când juca la Inter”, a declarat Dejan Stankovic.

Urmăriți Impact.ro și pe