Fostul “socru” al Simonei Halep are coronavirus. Anunțul făcut de Becali

Rădulescu Valentin 12.06.2020, 10:55

Teia Sponte, cel care ar fi putut fi socrul Simonei Halep, a fost diagnosticat de curând cu coronavirus. Acesta este prieten bun cu Becali, lucru ce îl poate pune și pe el în pericol, dar finanțatorul FCSB s-a testa de mai multe ori pentru a fi sigur că nu are noul tip de virus.

Cel care ar fi putut fi socrul lui Simona Halep a fost depistat cu coronavirus!

Teia Sponte, bunul prieten a lui Gigi Becali a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și acum este internat. Pe lângă asta, mai mulți membrii ai familiei Sponte au contactat virusul, iar acum se află sub tratament special. Totodată, în urmă cu câțiva ani, Simona Halep ar fi urmat să se însoare cu fiul lui Teia Sponte, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Anunțul a venit în urmă cu câteva ore după ce la Dinamo a început alerta cu privire la infecțiile de Covid-19. Totodată, Gigi Becali are și el motive de îngrijorare, deoarece este posibil să fi stat prin preajma sa. Finanțatorul FCSB este însă foarte precaut, acesta s-a testa de două ori pentru a fi sigur că nu are noul virus.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.
Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Fostul “socru” al Simonei Halep are coronavirus. Anunțul făcut de Becali
Fostul “socru” al Simonei Halep are coronavirus. Anunțul făcut de Becali

Fiul lui Teia Sponte a fost iubitul Simonei Halep

În urmă cu câțiva ani, Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, a avut o relație cu Simona Halep, iar cei doi ar fi urmat să se căsătorească. După despărțire Halep s-a axat pe cariera sa profesională, atunci când se afla pe locul 3WTA și era campioană la Roland Garros. Campioana a declarat la aceea vreme că vrea să aibă o rochie de mireasă foarte lungă și abia așteaptă să se căsătorească. Simona Halep se află acum la vârsta de 28 de ani și este într-o relație cu Toni Iuruc, iar planurile lor de nuntă au fost amânate pentru o perioadă.

„Important e să fii om înainte să fii jucător de tenis! În viață contează familia și copiii, dar mai eu am de jucat tenis. Îmi plac enorm copiii, îmi doresc să am copii, dar mai aștept. Când voi avea copii, vreau să mergem în oraș, apoi să ne jucăm în curte, dacă o să am. Și să-i țin departe de calculator. Timp este pentru toate, ca să am o relație cu cineva. Vreau să mă căsătoresc. Vreau să am rochie de mireasă foarte lungă și să port tocuri”, a spus Simona Halep în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe