Fostul iubit al Roxanei Nemeș o numește pe aceasta „o rană de care m-am vindecat”. Ce spune despre scandalul în care e implicată

Dumitrică Roxana 11.08.2022, 20:54
Fostul iubit al Roxanei Nemeș o numește pe aceasta „o rană de care m-am vindecat”. Ce spune despre scandalul în care e implicată

Radu Groza, unul dintre cei mai cunoscuți impresari din România, nu a rămas total nepăsător la scandalul pe care l-a traversat recent fosta sa iubită, Roxana Nemeș. El a acceptat să vorbească cu redacția playtech-impact.ro despre un capitol al trecutului său, pe care-l consider însă definitive închis.

Reacția lui Radu Groza despre presupusul amantlâc al soțului Roxanei Nemeș

„M-am vindecat demult de rana numită Roxana Nemeș. Google-ul, care nu știe nimic din toate frământările mele, mă atenționează de fiecare dată când numele meu apare legat de vreo știre cu ea. În povestea asta recentă, eu nu am apărut. Așa că nu cunosc mare lucru! Și vă spun asta cu totată sinceritatea. Ce poți spune atunci când partenerul te înșală? Îmi pare rău că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat!” a spus impresarul.

Radu Groza admite că după atâta amar de vreme poate afirma astăzi că într-un fel se simte norocos, fiindcă a ieșit din relația cu Roxana Nemeș, dar și fiindcă a reușit să lase în urmă durerea unui nou eșec în viața sa amoroasă.

 

Cunoscutul impresar al vedetelor recunoaște că a cunoscut de mai multe ori neșansa în viața sa amoroasă.

Roxana Nemeș, înșelată de soț?

Roxana Nemeș s-a trezit într-un scandal cu iz de amantlâc după ce soțul ei, Călin Hagima, a fost surprins cu “devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu. Călin Hagima neagă că a călcat strâmb și spune că tot ce îl leagă de Ioana Popescu este o legătură de familie, dar și una profesională.

”Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima,

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit civil pe data de 17 septembrie 2021, în București, după mai mulți ani de relație. Vedeta e cunoscută publicului larg, e cântăreață și de-a lungul anilor a apărut în mai multe emisiuni de televiziune.

 

Urmăriți Impact.ro și pe