EXCLUSIV

Fostul iubit al mamei care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, audiat de poliţişti. Ce au găsit în telefonul femeii e cumplit EXCLUSIV

Alexandra Andrei, Iancu Andreea 06.05.2022, 15:08
Fostul iubit al mamei care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, audiat de poliţişti. Ce au găsit în telefonul femeii e cumplit EXCLUSIV

Povestea Iulianei, tânăra mamă din Timișoara care și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe un bloc de zece etaje, alături de cei doi copiii ai săi, este cutremurătoare. Iar cele mai noi informații ale surselor impact.ro vin să completeze moartea femeii într-un mod terifiant. Fostul iubit al mamei din Timișoara este audiat de polițiști, după ce oamenii legii au descoperit informații neașteptate în telefonul femeii.

Motivul pentru care fostul iubit al mamei din Timișoara este audiat de polițiști

Tânăra mamă din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje împreună cu cei doi copii, a șocat întreaga țară. Deși părea că femeia ar fi avut toate motivele să fie fericită, urmând să se recăsătorească cu tatăl minorilor, Iuliana a decis să își pună capăt zilelor. Anchetatorii au încercat să descopere cauzele unui astfel de gest extrem și au descoperit o nouă piesă din puzzle-ul cazului terifiant.

Iuliana, în vârstă de 33 de ani, avea o relație cu Alex, tatăl copiilor săi, pe care îl cunoștea încă de la vârsta de 15 ani. În 2020, cei doi au divorțat, urmând însă să se recăsătorească anul acesta. Din păcate, niciunul nu s-ar fi prezentat la Primărie la data stabilită. Pe de altă parte, în tot acest timp, femeia a încercat să își refacă viața alături de alt bărbat, înainte de a reveni alături de fostul său soț, care pare să fie autorul moral al sinuciderii.

Fostul iubit al mamei din Timișoara, audiat de polițiști
Iuliana s-a sinucis, alături de cei doi copiii ai săi, sărind de pe un bloc de zece etaje din Timișoara

Ce legătură are cu moartea victimei

Fostul iubit al femeii ar fi fost o persoană care o teroriza pe tânăra mamă, potrivit spuselor lui Alex. Oamenii legii au luat în considerare declarațiile tatălui celor doi minori și au lansat o altă ipoteză, prin care au demarat cercetări cu privire la fostul partener de viață al mamei din Timișoara. Acesta ar fi fost, în plus, un om influent din zonă, conform remarcilor fostului soț. Recent, sursele impact.ro au aflat că Marcel, bărbatul care i-a fost iubit Iulianei pe parcursul separării de Alex, ar fi audiat de polițiști.

Procurorii au decis această schimbare de abordare după ce au reușit să spargă parola telefonului victimei. Astfel, oamenii legii au identificat mai multe mesaje dure pe care femeia și Marcel le-au schimbat înainte de a avea loc decesul tragic. Bărbatul ar fi amenințat-o pe victimă în conversațiile descoperite de către anchetatori, mai menționează sursele noastre.

Scrisoarea deschisă a fostului iubit al Iulianei

Fostul iubit al Iulianei transmitea în urmă cu câteva zile primele sale reacții după moartea femeii care l-a iubit. El a evitat să vorbească despre tragedie, însă a ales să scrie o scrisoare publică în care să menționeze familia mamei care a pierit printr-un eveniment tulburător.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg.

Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel.

Cazul mamei care s-a sinucis la Timișoara continuă să fie analizat de către oamenii legii și se așteaptă concluziile finale, după ce sunt luate în calcul toate probele din dosar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...