Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal. Detaliul șocant care a ieșit la iveală

Diana Radu 09.12.2019, 17:07
Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal. Detaliul șocant care a ieșit la iveală

Procurorii DIICOT l-au audiat în cursul zilei de luni, la Craiova, pe fostul iubit al Luizei Melencu. Tânărul a declarat că este pentru prima oară când a fost citat în dosarul Caracal. Ce le-a spus tânărul procurilor și ce au avrut aceștia să afle de la el? Luiza Melencu a dispărut acum mai bine de opt luni.

Noi audieri în cazul Caracal. Fostul iubit al Luizei Melencu a fost și el audiat

Fostul iubit al Luizei Melencu, prima fata răpită și abuzată de Gheorghe Dincă, a declarat că el le-a cerut anchetatorilor de câteva luni să-i asculte mărturiile. Acesta a mai dezvăluit că Luiza primea foarte multe apeluri în toiul nopții, înainte de a dispărea. ”Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum”, a spus fostul iubit al Luizei.

Luiza Melencu, fostul iubit al Luizei
Fostul iubit al Luizei Melencu a fost audiat în dosarul Caracal

De asemenea și mama și bunicul Luizei, dar și prietenii acesteia, au fost audiați luni în dosarul Caracal. Însă atât bunicul Luizei cât și mama acesteia sunt foarte nemulțumiți de felul în care se desfășoară ancheta și îi acuză pe procurori că le pun întrebări legate numai de ”anomalii”, dar și de faptul că vor să-i intimideze.

”Nu știm concret pentru ce am fost chemați și de ce. Nu ne-a spus nimeni absolut nimic (…). cred că am fost audiați de peste 20 de ori. Ne-au întrebat tot felul de anomalii (…). Până pe data de 25 iulie, când Alexandra a fost răpită, noi n-am știut absolut nimic. Nimeni n-a venit cu o dovadă concretă, să ne spună în realitate ce s-a întâmplat (…)”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Familia Melencu crede cu tărie că Luiza Melencu trăiește și că procurorii au pornit de la început pe o pistă greșită. Însă, speră ca lucrurile să se clarifice cât mai repede și fata lor să se întoarcă acasă. În acest sens, ei vor face tot ce le stă în putință pentru ca oamenii legi să o găsească mai repede pe Luiza. ”Noi ne menținem părerea și suntem ferm convinși că Luiza a fost traficată și a fost răpită”, a declarat mama Luizei.

Luiza Melencu, tânăra în vârstă de 19 ani din Dolj a fost răpită de Gheorghe Dincă acum opt luni de zile, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că a ucis-o pe Luiza Melencu, însă până acum nu s-a găsit nicio dovadă care să ateste că tânăra ar fi moartă.

Urmăriți Impact.ro și pe