Fosta soţie a lui Vali Porcişteanu îi aduce acuzaţii grave pilotului de raliuri. S-a deschis dosar penal. Ce ar fi făcut bărbatul

Andrei Cezar 07.07.2021, 16:40
Fosta soţie a lui Vali Porcişteanu îi aduce acuzaţii grave pilotului de raliuri. S-a deschis dosar penal. Ce ar fi făcut bărbatul

Scandal cu iz penal între pilotul de raliuri Vali Porcișteanu și fosta soție a acestuia. Femeia îl acuză pe sportiv că ar fi călcat-o intenționat cu mașina într-o parcare. Polițiștii chemați la fața locului au deschis dosar penal.

Fosta soție a lui Vali Porcișteanu îl acuză pe pilot că ar fi călcat-o cu mașina, intenționat

Ispectoratul de Poliție Județean Argeș anunță, printr-un comunicat, că pilotul în vârstă de 38 de ani ar fi lovit-o pe fosta lui soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare. Femeia se afla în dreptul portierei din spate care era deschisă.

“În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești.”, se arată în comunicatul IPJ Argeş.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, iar în urma cercetărilor au întocmit dosar penal.

”În urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Argeș.

Vali Porcisteanu acuzat de fosta sotie ca a calcat-o cu masina
Vali Porcisteanu acuzat de fosta sotie ca a calcat-o cu masina

Vali Porcișteanu: ”Este doar o înscenare”

Potrivit unor surse ale publicației ePitești, sportivul s-ar fi aflat la plimbare cu copilul. S-a întâlnit cu fosta soție în zona parcării. Femeiea s-ar fi oprit lângă mașină pentru a stat de vorbă cu cel mic, portiera fiind deschisă. Ea mai era împreună cu încă o persoană. Aceasta din urmă nu a dat importanță situației decât atunci când Vali Porcișteanu a demarat cu mașina și ar fi călcat-o pe fosta soție pe picior cu roata din spate.

În replică, pilotul de raliuri spune că totul este doar o înscenare și că de fapt fosta soție nu a pățit nimic.

“A fost o înscenare, cum că ar fi călcat-o roata maşinii. Ne pregăteam să plecăm din parcare, ea era la uşă, în spate, unde era scaunul copilei… Dacă ar fi călcat-o pe picior o masină de 2.5 tone, nu mai avea picior întreg. În urma radiografiilor e totul ok”, a declarat, miercuri, pentru Adevărul, Vali Porcişteanu.