Fosta soţie a lui Pepe, critici dure aduse cântăreţului, după despărţire: „Nu suportam să îl aud cântând”

Cristian Cojocaru 20.01.2021, 20:54
Fosta soţie a lui Pepe, critici dure aduse cântăreţului, după despărţire: „Nu suportam să îl aud cântând”

După ce Pepe a divorțat, una dintre fostele sale soții nu a ezitat să îi aducă critici dure solistului. Aceasta susține că totul este de fațadă și că Pepe, din lipsă de concerte, a apelat la această modalitate pentru a-și crește din nou popularitatea.

Critici dure au fost aduse la adresa lui Pepe

Imediat ce acesta a divorțat, prin stilul său onest, direct dar și dozat foarte bine cu sarcasm, Oana Zăvoranu nu a ezitat să nu îl critice pe fostul ei soț. După ce aceasta a afirmat că acest divorț al lui Pepe este de fațadă, de data aceasta ea a comentat și pe baza melodiilor pe care se presupune că artistul i le dedica atunci când erau împreună.

La acea vreme, Pepe a scris mai multe piese despre care se zvonea că îi erau dedicate Oanei Zăvoranu, indiferent despre ce erau aceste cântece. Oana, a dezvăluit că nu știe pentru cine erau dar cert este că nu îl suporta să îl audă pe Pepe cântând.

”Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând…Dar am auzit că erau cam despre mine…posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?”, a spus Oana Zăvoranu.

O altă părere a ”Queridei” este că între Pepe și Raluca Pastramă nu a fost niciodată o iubire sinceră, motivul pentru care solistul a acceptat să se căsătorească fiind din dorința de a o distruge pe Oana.

”Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal…”, a mai spus acrița.

Oana Zăvoranu afirmă că între Pepe și Raluca Pastramă nu a fost niciodată o iubire sinceră
Oana Zăvoranu afirmă că între Pepe și Raluca Pastramă nu a fost niciodată o iubire sinceră

Oana Zăvoranu îl acuză pe Pepe de violență

Cea care luptă cu îndârjire împotriva influencerilor, menționează că legătura dintre Pepe și ”Fiona”, așa cum a numit-o pe Raluca Pastramă, a fost doar o întelegere între părinții celor doi.

”Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă! Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau în familia perfectă, minunată și eternă.”, a mai spus bruneta.

Aceasta nu s-a oprit aici cu criticile și acuzele, spunând despre cântăreț că ar fi lovit-o și amenințat-o încă dinainte să se căsătorească.

„Uite ce frumos boxează. Am fost și eu sacul de box de vreo 5-6 ori. Am spus, da, că Pepe m-a bătut. Prima agresiune s-a produs cu începerea telenovelelor mele, pe fond de gelozie. Papi (n.r. Alexandru Papadapol) a scăpat ca prin urechile acului, dar a fost fugărit. Chiar în primul episod din Numai iubirea s-a consumat o secvență de dragoste între mine și Papi. Intru în casă, în cameră, și văd pe stop cadru pe o secvență, eu într-adevăr într-o poziție de dragoste cu Papi. El, undeva în întuneric, m-am și speriat, stătea ca un strigoi și a zis: Nenorocito ce ești, îți bați joc de inima mea. Îmi curge sânge din inimă, din suflet. Se întâmpla în 2005-2006. Era cu ochii injectați, băut. Când bea are chip de nebunie, prietenii pot confirma„, a povestit Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe