Fosta soție a lui Marius Niculae s-a măritat cu patronul unei televiziuni importante. Ce probleme cu justiția are soțul

Elena Avramescu 23.08.2020, 14:55
Fosta soție a lui Marius Niculae s-a măritat cu patronul unei televiziuni importante. Ce probleme cu justiția are soțul

Marius Niculae și Cristina au fost căsătoriți timp de 14 ani, iar divorțul a survenit la sfârșitul anului 2014, pe motiv că femeia i-a fost infidelă. Iar la scurt timp, Cristina și-a găsit liniștea în brațele lui Alex Iacobescu, șeful de la România TV, care a cerut-o în căsătorie în 2016.

Fosta soție a lui Marius Niculae s-a măritat cu patronul unei televiziuni importante

Fotbalistul Marius Niculae, poreclit ”Săgeată” și Cristina s-au căsătorit în anul 2000, avându-i ca nași pe Cristi și Mihaela Borcea. Însă relația lor a cedat după mai mulți ani petrecuți împreună, mai precis la finalul anului 2014, după ce Cristina l-a înșelat.

Se pare că încă de la început, tatăl fotbalistului nu a fost de acord cu introducerea Cristinei în familie iar din această cauză s-a ajuns la 10 ani de tăcere între Marius Niculae și părinții lui, mai ales că Marius o ierta pe Cristina pentru orice greșeală făcută, fiind motivul care îi înverșuna pe socrii ei împotriva sa.

Fosta soție a lui Marius Niculae s-a măritat cu patronul unei televiziuni importante
Fosta soție a lui Marius Niculae și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Iacobescu

Marius Niculae a insistat să-și salveze căsnicia și pentru fetița lor, Raisa Maria, care până la urmă a rămas în grija sa. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil astfel că Marius a plătit tratamente extrem de scumpe pentru ca soția lui să rămână gravidă. „Marius a ținut enorm să devină tată, a dat zeci de mii de euro și a fost extrem de fericit când, într-un sfârșit, Cristina i-a dăruit o fetiță”, a declarat în acele vremuri un apropiat al cuplului.

Ce probleme cu justiția are soțul Cristinei

În prezent, Cristina are o relație cu Alex Iacobescu, actual șef la România TV și fost președinte al clubului de baschet CSU Asesoft Ploiești, precum și ținta Poliției, fiindcă a fost implicat în nenumărate dosare penale. Marius Niculae și Cristina au decis să păstreaze o relație civilizată de dragul copilului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...