Fosta soție a lui Jeff Bezos nu are noroc în dragoste. Divorțează la un un an după ce s-a recăsătorit

Badea Violeta 30.09.2022, 10:00
Fosta soție a lui Jeff Bezos nu are noroc în dragoste. Divorțează la un un an după ce s-a recăsătorit

Mackenzie Scott, fosta soție a miliardarului Jeff Bezos, fondatorul Amazon, divorțează și de cel de-al doilea soț. Femeia a decis să pună capăt mariajului său cu profesorul Dan Jewett. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, după ce Mackenzie Scot s-a separat de primul ei partener de viață, nimeni altul decât antreprenorul american.

Fosta soție a lui Jeff Bezos divorțează și de cel de-al doilea soț

MacKenzie Scott, fosta soție a proprietarului Amazon, Jeff Bezos, se desparte și de cel de-al doilea soț al ei, Dan Jewett, după nici doi ani de căsnicie, potrivit celor de la The New York Times.

MacKenzie Scott și profesorul Dan Jewett și-au anunțat căsătoria în anul 2021, la doi ani după ce miliardara s-a despărțit și a pus capăt mariajului de 25 de ani cu Jeff Bezos, bărbat cu care are nu mai puțin de patru copii.

Mai exact, o fiică, pe care au adoptat-o ​​din China și trei fii. Cel de-al doilea soț al lui MacKenzie Scot era profesor la școala unde învațau copiii ei și ai fondatorului Amazon.

„Dan este un om grozav, și sunt fericit și încântat pentru amândoi”, preciza Jeff Bezos pe site-ul fundației filantropice „Giving Pledge”, după ce a aflat de căsătoria dintre profesor și fosta sa soție.

Dan Jewett si MacKenzie Scott
Dan Jewett si MacKenzie Scott

MacKenzie Scott, pe locul 22 în topul celor mai bogate persoane din lume

MacKenzie Scott, care este unul dintre cei mai proeminenți filantropi din lume, a fost căsătorită anterior cu Jeff Bezos, fondatorul Amazon. După ce au fost căsătoriți timp de 25 de ani, Scott și Bezos au divorțat în 2019.

În urma despărțirii, Scott a primit un sfert din acțiunile Amazon. Partea sa valora atunci 36 de milioane de dolari. De la despărțire, Scott a donat aproximativ 12,7 miliarde de dolari pentru diverse cauze.

Anul trecut, când s-a căsătorit a doua oară, MacKenzie Scott era pe locul 22 în topul celor mai bogate persoane din lume. Aceasta se lăuda cu o avere de 53 de miliarde de dolari, în timp ce fostul ei soț era pe primul loc, cu nu mai puțin de 171 de miliarde de dolari.

Nu de puține ori, MacKenzie Scott a declarat că va dona cea mai mare parte a averii ei. Majoritatea donațiilor vor merge către organizații caritabile conduse de femei, bănci de alimente și instituții de învățământ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...