Fosta soție a lui Horia Moculescu este din nou în culmea fericirii. Mariana are un iubit super bogat, cu afaceri pe mai multe continente

Stan Filon 05.08.2022, 09:14

Mariana Moculescu iubește din nou și se pare că nu mai are nici probleme cu banii, deoarece noul ei iubit provine dintr-o familie înstărită și îi face toate poftele brunetei. Femeia a recunoscut că l-a întâlnit pe „Făt Frumos” printr-o cunoștință comună și nu este vreun tinerel, ci este de vârsta ei. Fosta soție a lui Horia Moculescu a avut o viață sentimentală tumultoasă, însă se pare că și-a găsit liniștea în brațele vânjoase ale unui om de afaceri.

Mariana Moculescu se iubește cu un milionar

Așadar, Mariana Moculescu nu mai este singură. Mondena în vârstă de 54 de ani și-a tras un iubit de vârsta ei care îi face toate poftele, deoarece are conturi cu multe zerouri. Acesta provine dintr-o familie înstărită, care a început să facă avere încă de pe vremea lui Ceaușescu. Mariana l-a dat astfel uitării pe amorezul italian care i-a făcut numai probleme.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a afirmat bruneta.

Mariana Moculescu se iubeste cu un milionar
Mariana Moculescu se iubeste cu un milionar

S-a înfiripat ceva pe WhatsApp

Mariana Moculescu a spus că l-a cunoscut pe noul ei iubit printr-o cunoștință comună, apoi au discutat pe WhatsApp. A recunoscut că a rămas surprinsă și s-a gândit mult timp la el, chiar dacă a recunoscut că nu mai este impresionată foarte ușor de un bărbat.

„Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața mea foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...