Fosta soție a lui Cabral arată impecabil la 55 de ani. Luana Ibacka: „Uite că trăiesc bine-mersi”

Anca Manolica 18.11.2022, 10:08

Fosta soție a lui Cabral arată impecabil la 55 de ani. Luana Ibacka are o siluetă de invidiat și nu s-a schimbat foarte mult odată cu trecerea timpului. Aceasta duce un stil de viață sănătos și se bucură de o siluetă impecabilă. Iată cum și-a surprins fanii, într-o postare recentă de pe rețelele sociale.

Luana Ibacka este neschimbată de ani buni

Mama fetiței cele mai mari a lui Cabral, Luana Ibacka, are o siluetă de invidiat la cei 55 de ani. Recent, ea a postat o fotografie în mediul online, acolo unde și-a surprins fanii cu un colaj de două fotografii: una din 2002 și cealaltă de anul acesta. Este evident că activitatea fizică și stilul de viață sănătos pe care le îmbină armonios de ani buni și-au pus excepțional amprenta asupra modului în care blondina arată.

Jurnalistă și fotograf de meserie, pasionată de arhitectură, dar și de sport, Luana surprinde pe toată lumea cu silueta ei. Astfel, ea a postat pe contul de Facebook un colaj, pentru a le arăta celor care o urmăresc că este aproape neschimbată de la începutul anilor 2000, în privința greutății, semn că un stil de viață sănătos face minuni,

În descrierea fotografiei, ea a venit cu un mesaj puternic pentru toți aceia care apelează la tot felul de diete minune, cărți și diverse tehnici pentru a slăbi, care nu fac decât să le șubrezească și mai mult sănătatea. Ea a ținut să sublinieze faptul că nu a avut niciodată probleme cu greutatea și că nici nu încearcă să promoveze metode pentru slăbit.

„Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii online pe teme de – kg.

Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea să slăbesc, aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus și și-a dat cu reveneală când să dea colțul.

Valabil și pentru psiho, terapeuți și tot felul, care, tot loviți în iubire, sentimente sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business”, a scris Luana Ibacka, într-un mesaj postat pe Facebook.

Fosta soție a lui Cabral arată impecabil la 55 de ani
Fosta soție a lui Cabral arată impecabil la 55 de ani

„Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună”

Luana Ibacka susține că doar persoanele cu un sac bogat de cunoștințe în domeniu, stabile fizic și emoțional, care trăiesc sănătos sunt calificate să dea sfaturi de slăbit. În continuare, fosta soție a lui Cabral le-a explicat celor care o urmăresc cum reușește să arate atât de bine.

„Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer. Iete că reușesc să trăiesc bine-mersi, fără să fi scris cărți, programe online și să-mi vând sufletul pentru popularitate.

Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual) la oameni și experiențe de bună și foarte bună calitate. Și, desigur, la Dumnezeu”, a mai spus mama lui Inoke, fiica pe care o are cu Cabral, în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Mai mult, a venit și cu un sfat important pentru cei care doresc să ducă o viață sănătoasă. „Post ușor, suplimentați cu vitamine și minerale, înotați , dansați, meditați, rugați-vă, zâmbiți, practicați exercițiu fizic. Modelul suprem e unul singur. De neconfundat și de neratat” , a conchis Luana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...