Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, mărturie în premieră despre fuga din țară. E căutat de cămătari, ce le-a spus fiicelor lui

Iancu Andreea, Ana Ionescu 26.10.2021, 13:51
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, mărturie în premieră despre fuga din țară. E căutat de cămătari, ce le-a spus fiicelor lui

Bănel Nicoliță, unul dintre foștii fotbaliști care au fost apreciați pentru evoluția sa în cariera de jucător, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Acesta ar fi pierdut aproape toți banii săi și bunurile pe care le-a obținut în urma succesului său ca jucător la FCSB, Saint-Etienne sau naționala României. Situația sa financiară a fost grav afectată după ce Bănel Nicoliță a investit în echipa de fotbal din Făurei. După ce a divorțat de fotbalist, fosta soție a lui Bănel Nicoliță a oferit o mărturie în premieră despre fuga din țară a jucătorului.

Ce spune fosta soție a lui Bănel Nicoliță despre fuga din țară a fotbalistului

În ultima perioadă, au apărut o serie de zvonuri conform cărora fostul mijlocaș ar fi ajuns să se împrumute de la cămătari pentru a suplini golurile financiare. Pentru că nu a putut însă returna banii la timp, de frica interlopilor Nicoliță ar fi fugit în Statele Unite ale Americii. Deși nu a vorbit despre tatăl copiilor săi, fosta soție a lui Bănel Nicoliță a dezvăluit recent mai multe despre fuga din țară a fotbalistului.

Cristina a recunoscut pentru playsport.ro că fostul internațional este apropiat de cele două fiice ale sale, Amalia și Natalia, cărora le-a spus că va pleca din țară pentru o perioadă. Totodată, fosta soție a lui Nicoliță a mărturisit că nu cunoaște foarte multe detalii despre ceea ce se vehiculează și speră că lucrurile sunt mai degrabă exagerate. Cristina a precizat faptul că fiicele celor doi foști soți sunt bine îngrijite, iar Bănel își achită mereu la timp banii pentru creșterea micuțelor.

Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic… El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile…, a spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță pentru playsport.ro.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță despre fuga din țară a fostului fotbalist
Cristina și Bănel, alături de cele două fiice ale cuplului

Motivul pentru care Cristina a divorțat de fostul fotbalist

În urmă cu numai câteva luni, sursele impact.ro au dezvăluit că Bănel Nicoliță a ales să își concentreze toate resursele sale, inclusiv cele financiare, pentru a putea susține proiectul CS Făurei. Acesta a fost însă motivul pentru care Cristina, fosta sa soție, a decis să se despartă de fostul sportiv. Pasiunea pentru fotbal i-ar fi destrămat familia lui Bănel Nicoliță.

Din păcate, Cristina s-a lovit de singurătate ani la rândul, în timp ce fostul mijlocaș s-a ocupat de Făurei. Rămasă singură cu fiicele sale și cu creșterea lor, fosta soție a fotbalistului s-a simțit neglijată. În plus, banii familiei au fost investiți peste măsură în acest proiect, fapt care a dus la unele discuții și tensiuni între cei doi foști soți.

El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul, au povestit la un moment dat apropiați ai lui Nicoliță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...