Fosta Miss SUA 2019 s-a sinucis. Mesajul tulburător postat de „Regina frumuseții” înainte de a se arunca dintr-un zgârie-nori

Cătălina Burghelea 31.01.2022, 13:47
Fosta Miss SUA 2019 s-a sinucis. Mesajul tulburător postat de „Regina frumuseții” înainte de a se arunca dintr-un zgârie-nori

Fosta Miss SUA 2019 și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol dintr-o clădire cu 60 de etaje. Nimeni nu-și poate explica gestul extrem al tinerei de 30 de ani, care avea toată lumea la picioarele ei. Apropiații sunt în stare de șoc, iar comunitatea concursului de frumusețe deplânge moartea prematură a brunetei.

Fosta Miss SUA, Cheslie Kryst, a murit la vârsta de 30 de ani

Cheslie Kryst a murit, după ce s-a aruncat din clădirea în care locuia, a confirmat Departamentul de Poliție din New York. Tânăra avea 30 de ani și, în 2019, a câștigat titlul de Miss SUA, fiind reprezentanta statului Carolina de Nord. „Regina frumuseții” a sărit din clădirea Orion de 60 de etaje, unde avea un apartament la etajul al nouălea. Fusese văzută ultima oară pe o terasă de la etajul 29 al blocului.

„Cu enormă durere, anunțăm moartea iubitei noastre Cheslie. Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe mulți oameni din întreaga lume. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, a declarat familia tinerei, notează Insider.

„Cheslie a întruchipat dragostea și i-a servit pe alții, fie prin munca ei ca avocat care lupta pentru justiție socială, ca Miss USA și ca gazdă a emisiunii EXTRA”, au completat rudele sale.

Bilet de adio găsit de polițiști

Potrivit New York Post, bruneta a lăsat un bilet de adio în care a scris că vrea să lase totul în seama mamei ei. Cu câteva ore înainte de a se sinucide, Kryst a distribuit o ultimă postare pe Instagram cu mesajul: „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”.

Kryst, care avea un apartament la etajul al nouălea al clădirii de lux de pe West 42nd Street din centrul Manhattanului, a sărit de la etajul 29 al clădirii cu 60 de etaje în jurul orei 7:15 și a fost găsită moartă pe trotuarul acoperit de zăpadă.

Avea toată lumea la picioarele ei

În 2019, Cheslie Kryst a fost martoră la un moment istoric: Miss Univers, Miss USA, Miss Teen USA și Miss America au fost toate femei de culoare.

Tânăra a mărturisit că interesul ei pentru concursuri a început la 10 ani, când și-a privit mama plimbându-se cu o trăsură trasă de cai într-o paradă, fiind desemnată Miss Carolina de Nord în 2002.

„Încerc să mă gândesc la concursuri ca fiind reprezentative pentru ceea ce se întâmplă acum și unde am putea merge”, a spus ea în 2019. „Așa că m-am bucurat că am putut da acest exemplu, pentru că au fost atât de multe femei care mi-au scris, spunându-mi că le-am inspirat să participe la concursuri”, a adăugat fosta Miss SUA.

Bruneta era de profesie avocat

Kryst și-a folosit faima pentru a vorbi despre mișcarea Black Lives Matter, în timp ce protestele împotriva brutalității poliției s-au răspândit în SUA, în urma uciderii lui George Floyd în iunie 2020.

De profesie avocat, vedeta a căutat să ajute la reformarea sistemului de justiție al Statelor Unite. Cheslie avea trei diplome de la două universități. Bruneta a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a salvat prizonieri care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse. Fosta Miss SUA a fost și corespondent pentru site-ul de știri de divertisment ExtraTV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...