Fosta lui Liviu Dragnea, apariție neașteptată după un an de la despărțire. Cum s-a afișat Irina Tănase

Beatrice Dumitru 13.01.2023, 17:29
Fosta lui Liviu Dragnea, apariție neașteptată după un an de la despărțire. Cum s-a afișat Irina Tănase

Liviu Dragnea și Irina Tănase au trăit o poveste de dragoste timp de opt ani și când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă la altar, aceștia au ales să meargă pe drumuri separate. După un an de la despărțitea de fotul lider PSD, Irina Tănăse a revenit pe rețelele de socializare și a postat imagini cu ce cadou a primit, dar și cum și-a petrecut timpul.

Ce a postat pe Instagram fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea în decembrie 2021, după ce s-a spus că aceasta l-a înșelat cu un fost iubit. După despărțire, tânăra declara că trăiește o perioadă extrem de dureroasă și că fostul lider PSD a fost singurul bărbat pe care l-a iubit, deși era cu 30 de ani mare decât ea.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea dintr-o vacanță din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite, iar în dreptul imaginii a scris „TBT”, adică „throwback thursday”, în acea zi, expresie folosită pentru repostarea pozelor mai vechi.

Fosta lui Liviu Dragnea, apariție neașteptată după un an de la despărțire. Cum s-a afișat Irina Tănase
Irina Tănase, în Abu Dhabi.

Ce cadou a primit Irina Tănase

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a publicat și o fotografie cu un buchet uriaș de trandafiri roșii și roz, alături de un mesaj. „Lucrurile simple care înseninează o zi ploioasă”, a scris Irina Tănase. Este posobil ca florile să fie de la noul său partener, un potent om de afaceri libanez, în vârstă de 53 de ani.

Irina Tănase a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea și iubește din nou, iar presa a scris că partenerul ei este miliardarul de origine libaneză Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Acesta este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România. Cei doi au fost surpinși împreună în oraș, dar nu au confirmat și nici nu au infirmat zvonurile care spun că sunt iubiți.

Și despre Liviu Dragnea presa a scris că ar avea o relație cu Oana Leonte, profesoară de franceză, însă fostul politician nu  a confirmat acest lucru și a spus că nu dorește să facă un subiect public din viața lui privată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...