Fosta iubită a lui Ion Țiriac a ajuns pe site-urile pentru adulți. Ce spunea despre miliardar: „Mi-a oferit o mașină puternică”

Beatrice Dumitru 05.12.2022, 14:55
Fosta iubită a lui Ion Țiriac a ajuns pe site-urile pentru adulți. Ce spunea despre miliardar: „Mi-a oferit o mașină puternică”

Era o prezență constantă în showbiz-ul mioritic, dar a fost în centrul atenției după ce a fost surprinsă în compania miliardarului Ion Țiriac și a mărturisit că acesta i-a oferit o mașină puternică. Acum, ea s-a gândit la o metodă ușoară de a face bani și, la fel ca Daniela Crudu, vedeta și-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă pentru adulți.

Ce spunea fosta iubită despre Ion Țiriac

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a dezvăluit că pe platforma pentru adulți va avea un content curat, atât poze cât și video, legat de metode de masaj, iar cine vrea să o vadă pe OnlyFans în diverite ipostaze trebuie să plătească un abonament lunar de 20 de dolari. „E o platformă în care poți face orice fel de content vrei tu, de la gătit, sport, sfaturi, make-up, modă, frumusețe, orice. (…) Poți face ce content vrei tu nu e obligatoriu să faci content +18 dacă nu vrei!”, a spus aceasta.

În trecut, Laurette Atindehou, căci despre ea este vorba s-a iubit cu Ion Țiriac, cei doi afișându-se de multe ori împreună, iar în vara anului 2016cei doi au fost văzuți pe litoralul Mării Negre. Acum, mulatra trăiește o poveste de dragoste cu fostul fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye. Despre relația cu miliardarul, Laurette a spus că este doar un bun prieten, gata să o sprijine întotdeauna la nevoie.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a ajuns pe site-urile pentru adulți. Ce spunea despre miliardar: „Mi-a oferit o mașină puternică”
Laurette a avut o idilă cu Ion Țiriac.

Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic. (…) Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, mărturisea Laurette în urmă cu un an.

Laurette a fost cerută în căsătorie

Acum, Laurette spune că este foarte fericită alături de iubitul său, senegalezul Magaye Gueye, cu care speră să ajungă în fața altarului. Acesta a fost fotbalist la Dinamo, dar în martie anul trecut a fost dat afară după ce la un test antidoping a fost depistat pozitiv cu cocaină. Laurette și iubitul său formează un cuplu de mai bine de un an de zile.

Am discutat despre asta și m-a cerut de soție. (…) Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el venind în țară să joace într-o echipă de fotbal ne-am reîntâlnit și uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt și așa a trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri, cum este în fiecare relație”, spunea Laurette în urmă cu câteva luni.

Iubitul lui Laurette joacă acum în Liga a doua din Grecia, la echipa Anagennisi Karditsa. La începutul acestui an, Laurette și Magaye au trecut printr-un impas în cuplu și s-au despărțit pentru o scurtă perioadă

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...